Mangdeath Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Sal'tare, de ceva timp m-am tot gandit sa incep un proiect nou cu niste coveru-ri (intermediate-advanced level) pe sufletul meu, atat la bass dar si cu vocea. Chiar as vrea niste pareri oneste, mai ales la voce.. nelucrata mai deloc, dar nici de echipamet (mic) de buna calitatea nu beneficiez inca..
tudorbog Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Salut. Echipamentul nu te limiteaza in acest moment. Daca inveti putina prelucrare poti scoate niste demo-uri decente. In ceea ce priveste vocea, canti foarte jos ca intensitate, nu ai sustinere, mult "pe aer". E cel mai uzual mod de a canta si punctul din care cred ca pleaca multi. Nici piesa asta nu te ajuta (modul particular in care e cantata), dar m-am uitat si la Unforgiven III de pe canalul tau si la fel abordezi. Evident te-ar ajuta niste lectii de canto dar si internetul e plin de resurse. Ca nota stilistica subiectiva, cam abuzezi de vocal fry. On the plus side, pare ca ai ureche si nimeresti notele, doar ai nevoie de exercitiu. Keep going!
Mangdeath Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 Multam fain pt sfaturi, stiu , sunt constient ca poate cateva ore de canto mi-ar prinde bine. The sad fact e ca zona, locul unde practic/locuiesc e cam doldora de vecini 'cu urechea sensibila' si asta ar mai fi impediment pt care nu pot sa 'ma descarc' la cote maxime.. 😅
tudorbog Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Te inteleg perfect, ca nici mie nu-mi place sa fac galagie in casa, dar ori iti gasesti un loc unde sa te desfasori (scoala canto, in masina, pe camp, sala de repetitii ) ori agreezi cu vecinii niste ore. Altfel te infranezi la propriu. Mai poti cauta "speech level singing" pe google, ca abordare, dar nu sunt in masura sa iti spun daca e buna sau nu.
Rastislav Svarog Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) Nu ascult HIM, dar imi aduce aminte de asta: https://www.youtube.com/watch?v=f3LP3rzhLF4http://www.youtube.com/watch?v=f3LP3rzhLF4 Edited April 9, 2021 by Rastislav Svarog
Recommended Posts