karpi Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 (edited) O veste trista pentru toata tara . Bunul meu prieten Adi Barar ne-a parasit ! https://www.g4media.ro/adi-barar-fondator-si-lider-al-trupei-cargo-a-murit-la-varsta-de-61-de-ani.html L-am cunoscut pe cand prin intermediul tobarului Mircea @Jebe Jebelean ,era liderul trupei Autostop care a devenit mai tarziu Cargo . Un om si prieten adevarat ! R.I.P Adi Barar ! Edited March 8, 2021 by karpi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meyhnach Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 (edited) Rest in peace Adi Barar! Cargo, prima trupa de rock pe care am auzit-o cand eram mic. culmea, saptamana trecuta cumparasem un procesor Zoom 9050 din anii 90 tocmai pentru distorsul pe care Adi l-a folosit pe Ziua Vrajitoarelor si baga-ti mintile-n cap. Printre preferatele mele din toate timpurile. Poate stie cineva daca chiar asta folosea, in studio (si live fiindca suna consistent la sfarsit de ani 90 inceput de 2000 ). 9050-ul suna suta la suta identic Edited March 9, 2021 by meyhnach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts