karpi Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 (edited) O veste trista pentru toata tara . Bunul meu prieten Adi Barar ne-a parasit ! https://www.g4media.ro/adi-barar-fondator-si-lider-al-trupei-cargo-a-murit-la-varsta-de-61-de-ani.html L-am cunoscut pe cand prin intermediul tobarului Mircea @Jebe Jebelean ,era liderul trupei Autostop care a devenit mai tarziu Cargo . Un om si prieten adevarat ! R.I.P Adi Barar ! Edited March 8, 2021 by karpi 3
meyhnach Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 (edited) Rest in peace Adi Barar! Cargo, prima trupa de rock pe care am auzit-o cand eram mic. culmea, saptamana trecuta cumparasem un procesor Zoom 9050 din anii 90 tocmai pentru distorsul pe care Adi l-a folosit pe Ziua Vrajitoarelor si baga-ti mintile-n cap. Printre preferatele mele din toate timpurile. Poate stie cineva daca chiar asta folosea, in studio (si live fiindca suna consistent la sfarsit de ani 90 inceput de 2000 ). 9050-ul suna suta la suta identic Edited March 9, 2021 by meyhnach
Recommended Posts