GeorgeMD Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Pret: 900 Localitate: Iasi Contact: 0744735636 Link producator: https://www.thomann.de/ro/seymour_duncan_black_winter_set.htm Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un set de doze Seymour Duncan Black Winter, noi, la cutie, niciodata instalate. Au fost cumparate acum vreun an, un an si jumatate, si de atunci stau in asteptare. Bridge-ul este varianta Trembucker, F-Spaced. Le dau doar la set, doar la pretul afisat. La Thomann sunt 1250 de lei setul. Am pus ochii pe un Ibanez si strang banii pentru el. Imi pare rau sa le dau, de asta nici nu este negociabil pretul.
vektor Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 29 minutes ago, GeorgeMD said: [..]Au fost cumparate acum vreun an, un an si jumatate, si de atunci stau in asteptare[..] Unde erai acum vre-un an jumate', cand cautam un set de BWs ?
GeorgeMD Posted October 27, 2020 Author Posted October 27, 2020 2 hours ago, vektor said: Unde erai acum vre-un an jumate', cand cautam un set de BWs ? Atunci aveam de gand sa le folosesc. Intre timp s-au mai schimbat prioritățile...
Andrei1990 Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Setul de la Thomann nu e F-spaced. Sigur al tau este? Poti sa atasezi niste poze? Suntem multi cu chitari NO Floyd in Drop tuning, care am fi interesati de BW.
GeorgeMD Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 Sigur. Revin si cu poze. Doar ca nu ma mai arde asa tare portofelul, si revine la 900 prețul.
Recommended Posts