MrMartinYt Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Salutare RGC,de ceva vreme unul dintre Stratocasterele mele sta in cutie sub pat fara sa mai primească atentie desi acesta era preferatul meu... Acum as dorii sa ii fac un relic pentru a i Da puțină personalitate,ea fiind chiar prima mea chitară.ceva ideei despre cum as putea sa modific sau sa fac acest lucru, Vreau un easy-medium relic incerc sa ajung la asta :
Crypto Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 32 minutes ago, MrMartinYt said: ceva ideei despre cum as putea sa modific sau sa fac acest lucru, Vreau un easy-medium relic Simplu, scoate-o de sub pat si da-i atentie. asadar o sa fie relic natural
AddRien Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Sfatul e bun, dar, pentru un relic accelerat, recomand să o scoată de sub pat „fără atenție”. 1
un chitarist Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Mai bine o vinzi. Că de cantat la ea nu cred că e cazul 😃😃😃
prophet Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Foarte folositoare toate raspunsurile de mai sus.... On topic: gasesti pe youtube niste tutoriale de relic destul de bune... as sugera sa incepi de acolo
Recommended Posts