prowler Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 destul de tarziu k am fost destul de ocupat zilele astea 17087[/snapback] ...si e deabia miercuri io propun sa se schimbe programul: luni-joi: inscrieri vineri-duminica: vot ...asa e prea lejer Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 gata cu offtopicurile ca nu stau duminica dupa nunta sa caut 6 piese in 10 pagini. Comentariile le faceti in threadul cu votarea. Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 ^lolozaur, ala e inchis ..i get the picture Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 ^lolozaur, ala e inchis ..i get the picture 17114[/snapback] daca ai fi citit cu atentie Regulamentul duelurilor ai fi vazut ca la incheierea saptamanii de postare a pieselor, se face un thread nou in care se voteaza si se comenteaza. . multa bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Viitorul suna bine ! Fata de primul duel la care au participat 3 concurenti acum avem "de-a face" cu numai putin de 6 candidati. Bafta baieti ! Viitorul suna bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Raskolnikov, in caz ca n-ai apucat sa vezi post-ul lui glass da-i un pm in legatura cu Soundforge-ul. Si va rog nu mai discutati treburi d-astea pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Uite si zdranganeala mea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sadus Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 (edited) am facut si io o improvizatie la piesa asta si am postat-o pe undeva pe forum la "melodii cantate de noi" dak poate sa o mute cineva ar fi bine.nu o mai am pe calc unfortunately si alta nu prea mai am cu ce sa fac ca am formatat calcu si n-am program sadus_duel2.mp3 Edited September 9, 2005 by sadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Very nice dude, cel mai misto de pana acum. Bravos. Ai folosit cumva alt BT? ca suna nitel altfel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 bv sadus . se pare ca in sf am si eu ceva concurentza good luck . offtopic . a zis k piesa lui era prin melodii cantate .............. deci alt back track e mai misto mai complex ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 bv sadus . se pare ca in sf am si eu ceva concurentza good luck . offtopic . a zis k piesa lui era prin melodii cantate .............. deci alt back track e mai misto mai complex ....... 17474[/snapback] You're joking right? funny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 ti se pare k glumesc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 ... si eu acum ar trebui sa va dau la toti WARN pentru ca nu ati citit primul post din acest topic? ... GATA CU OFFTOPICURILE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 felix dar totusi . inscrierea lui sadus e corecta ? k a folosit alt backing track ? toti mergem pe ce ai pus tu.ar trebuii sa faca si el la fel . pt k e mult mai complex .si suna mai bine oricum sadus..canta bine . so no offence sadus dar e corect ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Intr-un fel ai dreptate. Problema se pune daca tu reclami chestia asta ca iti e teama ca o sa pierzi sau daca o reclami pur si simplu obiectiv pentru ca esti singurul care a pus problema asa. O sa astept decizia celorlalti moderatori si vom anunta aici ce am hotarat. Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 pai felix kiar nu conteaza ce motivatize am k sa fac reclamatzia. e un fapt real kre trebuia luat in considerare . e un concurs cu reguli . ai pus un BT toata lumea face dupa el.. nu dupa ce ii convine mai mult . pt k serios.. BT-u ala suna mult mai bine decat ce ai pus tu acolo iar asa . la viitoru duel . imi aduc si eu singur BT-ul kre imi convine mai mult . si toata lumea o sa faca asta iar tu o sa pui simplu titlu piesei si atat... intelegi ce vreau sa zic? sper k da Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 inteleg ce spui dar sadus a avut o explicatia la aceasta problema: "am facut si io o improvizatie la piesa asta si am postat-o pe undeva pe forum la "melodii cantate de noi" dak poate sa o mute cineva ar fi bine.nu o mai am pe calc unfortunately si alta nu prea mai am cu ce sa fac ca am formatat calcu si n-am program" propun ca toti cei care au inscris piese la acest duel sa spuna daca sunt de acord ca sadus sa intre in concurs sau nu. Orice se va decide, acest caz va fi singular. Deci nu voi mai accepta asa ceva. Ramane la alegerea voastra sa spuneti daca sunteti de acord sau nu cu aceasta derogare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 ahaa.. deci favorizezi ) nu-i corect eu unul cred k merita sadus sa intre pt . k e bun dar felix favorizezi ..si asta nu=i bine . un caz singular?? de ce nu vin si io data viitoare cu o scuza . imi doresc din toata inima sa particip dar am calc bulit .. daca intra in concurs cred k ar fi corect pt toata lumea k si altii sa mai intre asa daca au o scuza buna nu? gandestete bine .. and do the right thing !!! totusi te abati tu singur de la regulamentu impus de tine !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 sunt de acord! de ce? pentru ca e aceeasi melodie,dar orchestrata mai bine.se face concurs de BT-uri? nu! atunci sa i se dea voie sa participe.piesa are aceeasi lungime,aceeasi armonie... WTF? e clar ca sunt invidiosi cei care zic sa fie descalificat. hai mai evilpath,ca nu e nici o abatere de la regulament...ce dumnezeu?mare chestie s-a intamplat! uite,daca zici tu ca e abatere,eu propun sa se mai faca una si sa scrie in dreptul tau la nr. de dueluri castigate: 2 later later later edit: phewwwww! am scapat de el! glumesc! scuze! cool off! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Nu favorizez pe nimeni ci va las pe voi sa luati o decizie. Am spus ca e un caz singular pentru ca data viitoare indiferent de explicatie nu voi mai lua in considerarea alte backingtrack-uri in afara de cele puse de mine. Mosoiu, foloseste butonul EDIT si explica mai clar cu ce esti de acord. Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Chiar merita sa intre in concurs.A cantat pe departe cel mai clar si mai bine, si in plus nu vad de ce ar fi o problema asa mare cu ce backing track canti ... daca esti bun se vede prin ceea ce canti tu nu prin backing track Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 bai.e un regulament strict . ok ? ne lasi pe noi sa zicem ..normal k toti or sa fie de acord ..si eu unul am fost dar ..esentialul e . E CORECT CE FACI TU??????? acum pe bune ...... de ce sa nu se supuna la vot si data viitoare cand mai apare unu de genu ........ de ce numai acum ? ideea e k t uesti moderatoru . tu ai facut concursu si regulamentu . nu te abate de la ceva ce ai stabilit tu . omu are o problema. asta e participa la urmatoru oricum nu are nimik de pierdut . nu e ultimu concurs ......... p.s elethan kiar nu asta era ideea .. nu am obiectat faptul k e bun . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Sincer discutiile astea chiar nu-si au sensul. This is just gibberish.. perfect waste of SQL space si timp.. si probaibl si a nervilor lui Felix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Evilpath, daca vrei sa ma tin neaparat de regulament, pana acum ai avea cam 70% warn... chiar vrei asta? Am spus CLAR ca nu se va mai repeta situatia asta. Eu nu tin cu nimeni. Daca vreti ca sadus sa intre la votare, e ok. Daca nu, nu. Pe mine nu ma intereseaza daca intra sau nu. Mi se pare cel mai democratic sa va las pe voi sa decideti. Cred ca sunt destul de ingaduitor, nu inteleg ce ti-a casunat pe mine. Cool off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 ya cool man .... nu-mi plac astfel de exeptii ..asta e ideea so..daca nu ai de gand sa fii corect... so count me out nu am ce cauta aici . ma..daca de asta depindea viitoru lui ..manca o luna daca ar fi castigat intelegeam sa se faca o exceptie .. dar daca nici aici nu esti corect ..la drq ....... i'm out . good luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Te enervezi total aiurea. Nu pricepi ca dau libertate maxima celor inscrisi sa decida daca vor sau nu sa concureze alaturi de sadus? Nu pricepi ca e prima si ultima oara cand ne confruntam cu situatia asta? Viitorul tau depinde de chestia asta? Vad ca esti singurul care e nemultumit... mai ai rabdare 2 zile sa vedem ce se decide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 bv sadus . se pare ca in sf am si eu ceva concurentza good luck . 17474[/snapback] Si eu sunt de acord ca Sadus sa participe.Nu de alta, dar uite asa, nu i-ar strica putina concurenta "adevarata" lui Evilpath, ca prea mi se pare ca umbla cu nasul cam pe sus...Si nu zic asta pentru ca m-as fi simtit aiurea fiindca piesa mea e mai slaba ca a lui, este evident mai slaba, o spun pentru ca se presupune ca nici unul dintre noi nu ar trebui sa se considere mai bun decat altul, suntem o comunitate civilizata, oameni cu un anumit grad de cultura, atat muzicala cat si generala(asta ar fi de preferat), nu suntem o gasca de manelari gelati care se rup in figuri care fluiera mai frumos.Suntem egali, chiar daca unii canta mai bine, au talent mai mult, ureche muzicala, voce mai cristalina sau instrumente mai lucioase.Ne place chitara. Din partea mea, Sadus e liber sa participe. Evilpath...don't take it personally man, dar am mai vazut pe forum pe cineva cu o astfel de atitudine si acum chiar mi-a sarit tandara.Uite chiar acum ma duc si incerc sa il cobor pe pamant. Felix, iarta-mi te rog offtopicul, promit ca nu se mai intampla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinX Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Din spirit olimpic, fara pretentii la titlu LinX_duel_2.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 buey lasati-l pe Sadus sa participe ca va astept pe toti la cotitura altminteri. piesa e aceeasi. improvizatia conteaza nu BT-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 da ma..e clar k o sa participe ... felix..pot sa mai pun alta improv? pe acelasi BT . dar mi-am reparat greselile din ala? poooot ? .. daca e sa o pun azi kt mai am timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts