www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Acum 45 minute, dani_rosu5 a spus:

in spate ai o placuta de plastic sub care e tremoloul - acolo el e ancorat cu 2 sau 3 arcuri

ai mai multe posibilitati : insurubezi surubul care ancoreaza arcurile mai mult sau mai adaugi arcuri daca ai unde si daca ai arc :)

Acolo am 2 suruburi din cate vad. 

1. Trebuie sa dezacordez chitara cat le strang

2. Cam cat pot sa le strang maxim. E ca la truss rod sau merge oricat. Cam cat ar trebui strase ca sa isi revina?

Posted

Bridge-ul era floating sau se sprijinea pe chitara?

In principiu probabil ca trebuie sa verifici/refaci setupul - nu ma astept la modificari majore. Stranse arcurile pana revii la pozitia initiala, verificate apoi intonatia, actiunea si trussrod-ul. Ai locking nut sau obisnuit? Ramai pe calibrul asta de corzi sau vrei sa te intorci la 0.09?

• Thanks 1
Posted

Bridge ul este floating. Am strâns suruburile o tura, vad ca acum este mai ok. Am verificat si intonatia si am facut reglajul. La truss rod nu ma bag sa nu stric dar nu pare sa fie neck-ul "stramb".

Acum 21 minute, leopold a spus:

Bridge-ul era floating sau se sprijinea pe chitara?

In principiu probabil ca trebuie sa verifici/refaci setupul - nu ma astept la modificari majore. Stranse arcurile pana revii la pozitia initiala, verificate apoi intonatia, actiunea si trussrod-ul. Ai locking nut sau obisnuit? Ramai pe calibrul asta de corzi sau vrei sa te intorci la 0.09?

Eu zic ca o sa raman la 0.10. Daca trec iar la 0.09 banuiesc ca trebuie sa fac tot procesul invers.