spud Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 (edited) nu stiu daca postez unde trebuie deci scuze anticipat. am in plan sa-mi cumpar un cabinet marshall 4x12. va trebui neaparat sa-l tin o perioada unde locuiesc insa. adica la bloc la etaj. intrebarea e daca incape in lift. a bagat cineva vreun marshall 1960 412 in vreun lift normal de bloc comunist de bucuresti sau trebuie sa l car pana la 7 cu cineva? Edited March 22, 2020 by spud Link to comment Share on other sites More sharing options...
un chitarist Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Pune mana pe ruleta, măsoară liftul, iar dimensiunile cabinetului le găsești pe net. In cel mai rău caz, îl vei introduce pe diagonala liftului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 incape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 incape Link to comment Share on other sites More sharing options...
spud Posted March 22, 2020 Author Share Posted March 22, 2020 multumesc pentru input! e o veste buna. mi-era frica de socoteala din targ sa nu cumva sa difere de aia de acasa... apropo de masuratori Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Marea majoritate a cabinetelor standard 4x12 sunt mai mici decat 85x85x45 cm. Daca ai macar atat in lift, atunci incape fara probleme. PS> Vezi ca e greu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts