Haddess Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 salutare tuturor, nu sunt vreun lutier renumit, defapt nici lutier nu sunt, ci programator si uneori ... amator de chitara. De ceva vreme ma tot batea gandul sa imi construiesc o chitara si am trecut la treaba. daca sunt doritori sau oameni interesati de subiect, pot pune niste poze cu ce a iesit din proiectul asta si cu sugestiile voastre, putem imbunatati "produsul final" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) Păi, trebuia să livezi întâi pozele și abia apoi să pui întrebări ori să ceri opinii dacă le dorești. Părerea mea. Adică : If Pui poze Avem pe ce discuta Else Pierdem vremea End if Edited February 10, 2020 by Liviu.Pop 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Idea e că dacă intră cineva pe topic, clar e interesat și se așteaptă să găsească și altceva în afară de proză. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 11, 2020 Author Share Posted February 11, 2020 Iaca si niste poze 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 11, 2020 Author Share Posted February 11, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 11, 2020 Author Share Posted February 11, 2020 IMG_2650.MOV 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 11, 2020 Author Share Posted February 11, 2020 On 10/02/2020 at 18:34, Liviu.Pop said: Păi, trebuia să livezi întâi pozele și abia apoi să pui întrebări ori să ceri opinii dacă le dorești. Părerea mea. Adică : If Pui poze Avem pe ce discuta Else Pierdem vremea End if While ‘poze’ is true. Keep checking. Endwhile. Punctul la final de linie e defect profesional Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 This is very nice I swear, asa as fi lasat-o, cu un capac de clear epoxy peste, sa protejeze si mana si marginea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 12, 2020 Author Share Posted February 12, 2020 Poate urmatoarea Acum ma chinui la griff. Am facut unul dar nu-mi place, asa ca ... mai incerc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 14, 2020 Author Share Posted February 14, 2020 Initial facusem griful din lemn de fag, dar sincer mi s-a parut ca nu cadreaza cu corpul chitarii (nuc) asa ca m-am intrebat cum ar fi sa pastrez cumva mijlocul grifului pe fag (care e mai dur) si sa inserez pe lateral si la in partea de chei lemn de nuc. sincer, dat fiind ca e prima experienta de constructie a unui neck de chitara, si nu am inca idee cum vor actiona fortele de tensiune a corzilor si cum se va comporta in timp intregul grif, s-ar putea ca mai tarziu sa constat ca a fost o idee proasta, dar pana atunci, sunt mandru de ce a iesit (nu este inca finisat, asta urmeaza maine) Pareri? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 14, 2020 Author Share Posted February 14, 2020 (edited) (Nu despre dezordinea din atelier ) Edited February 14, 2020 by Haddess 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 15, 2020 Author Share Posted February 15, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Ai pus truss rod ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 15, 2020 Author Share Posted February 15, 2020 (edited) 42 minutes ago, vektor said: Ai pus truss rod ? Sigur, se vede canalul pe mijlocul partii de sus. Capatul truss rod-ului este exact sub sadlle ( calus - nu stiu exact denumirea in limba materna ) Edited February 15, 2020 by Haddess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 Mai am freturile de pus (daca stiti pe cineva bun in zona Timisoarei, va rog dati un nume), dar in rest, e cam gata (polishul l-am lasat pentru grand finale 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 @Razvan S. maybe ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 Merci! Am sa-l contactez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 (edited) On 11/02/2020 at 22:12, Haddess said: Punctul la final de linie e defect profesional La mine nu se pune. Pe când eram cu nasul în FoxPro nu se punea punct, iar "end if" se scria într-un cuvânt. Limbajele s-au mai schimbat În altă ordine de idei, lucrarea e foarte faină. Se vede că pe lângă muncă ai pus și pasiune S-o forjezi sănătos! Edited February 22, 2020 by Liviu.Pop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Cu ce ai dozat-o? (adică ce doze i-ai pus :)) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 On 17/02/2020 at 21:48, Haddess said: Merci! Am sa-l contactez. Salut, din pacate eu nu ma mai ocup cu dinastea. Spor cu chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haddess Posted March 2, 2020 Author Share Posted March 2, 2020 On 22/02/2020 at 17:38, Liviu.Pop said: La mine nu se pune. Pe când eram cu nasul în FoxPro nu se punea punct, iar "end if" se scria într-un cuvânt. Limbajele s-au mai schimbat În altă ordine de idei, lucrarea e foarte faină. Se vede că pe lângă muncă ai pus și pasiune S-o forjezi sănătos! Merci! Urmeaza alta Cam asa suna (stiu ca nu e televant pana nu pun o inregistrare de studio, dar drept demo, merge) IMG_2853.MOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
notdcrosby Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 La 02.03.2020 la 19:58, Haddess a spus: Merci! Urmeaza alta Cam asa suna (stiu ca nu e televant pana nu pun o inregistrare de studio, dar drept demo, merge) IMG_2853.MOV Felicitari pentru munca si rezultat! Am transpirat uitandu-ma la making of :)))) Neck-ul ce profil are, medium V? Pare destul de chunky in video, sau e de la scale? Ma asteptam vizual la un 24,75 de la forma corpului, dar pare mult mai lung. si the age old question... CAT DE GREA E? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian1982 Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 niste lac de aici: https://mathaus.ro/p/spor-lac-pentru-lemn-lemn-nuc-25-l/000000000011121285 si aia e ! este gata! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts