Popular Post sleepblackheart Posted January 14, 2020 Popular Post Share Posted January 14, 2020 (edited) Salut Anul asta mi-am propus un challenge. Mai concret, vreau sa incep sa pun accentul pe cantat la chitara. Mi-am dat seama ca am un canal de youtube de 4 ani si nu am reusit sa urc mare content pe el; in jur de 10 videoclipuri in 4 ani. Asa ca, incepand cu 1 ianuarie, am inceput calatoria de a posta cate un micut riff in fiecare zi. Asta inseamna sa gasesc ideea, sa o inregistrez dupa care sa o pun pe youtube. Un proces destul de time consuming, avand in vedere ca am si un job 9-to-5. Sper sa ii impinga si pe altii sa puna mana pe chitara mai mult si totodata sper sa va placa ce auziti! Astept idei, pareri, orice feel de feedback First video below, enjoy! Edited January 14, 2020 by sleepblackheart 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzayr Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Asta e ca mersul la sala in luna Ianuarie. Toata lumea baga nevoie mare sa scape de sarmalele acumulate de sarbatori. Toata treaba tine cam pana in Martie cand , "cui ii place de mine ii place asa cum sunt" : )) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 Un fel de mers la sala intr-adevar, nu zic nu Dar sper ca la finalul anului sa fiu 'ripped' ca sa zic asa :)) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 26 minutes ago, alzayr said: Asta e ca mersul la sala in luna Ianuarie. Toata lumea baga nevoie mare sa scape de sarmalele acumulate de sarbatori. Toata treaba tine cam pana in Martie cand , "cui ii place de mine ii place asa cum sunt" : )) Lame 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
un chitarist Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Ce doze sunt alea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinel Berehorschi Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 12 hours ago, un chitarist said: Ce doze sunt alea? Fishman Fluence Modern humbucker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 1 hour ago, Adinel Berehorschi said: Fishman Fluence Modern humbucker. Actually no. Sunt dozele Fishman signature ale lui Stephen Carpenter din Deftones. Ca si chitara de altfel xD https://www.fishman.com/products/series/fluence/stephen-carpenter-signature-pickup-set/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted January 16, 2020 Author Share Posted January 16, 2020 Am facut si un playlist cu zilele de pana acum daca vrea cineva sa le ia in 'one go'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted February 3, 2020 Author Share Posted February 3, 2020 A inceput februarie, sooo, SPAM SPAM SPAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted February 11, 2020 Author Share Posted February 11, 2020 In caz ca sunt fani de chitari pe 9 corzi, there you go: Recomand sa ascultati pe o pereche de casti Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 And we're back at it! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 Incetul cu incetul am ajuns si la ziua 100 266 zile ramase. Stay safe! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 hai ca m-ai facut sa-ti dau subscribe desi canalu' meu e Six String Overdose, nu pot spune nu la 7 sau 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dread Knight Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Misto initiativa, really good stuff! Am dat sub si o sa le verific pe toate, like/comment, as you make progress. Eu nu as reusi asa ceva in mod garantat, mai ales ca sunt bipolar si nu pot sa fac constant acelasi tip de lucru. Sper sa-ti iasa treaba, desi probabil vor fi zile cand nu o sa ai chef deloc, oricat de mult iti place sa canti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted April 12, 2020 Author Share Posted April 12, 2020 11 hours ago, Dread Knight said: Misto initiativa, really good stuff! Am dat sub si o sa le verific pe toate, like/comment, as you make progress. Eu nu as reusi asa ceva in mod garantat, mai ales ca sunt bipolar si nu pot sa fac constant acelasi tip de lucru. Sper sa-ti iasa treaba, desi probabil vor fi zile cand nu o sa ai chef deloc, oricat de mult iti place sa canti Mersi! Sper sa-ti placa Au venit si zilele alea, ca na, e inevitabil. Plus, pe vremea cand ma duceam la birou (pentru ca, carantina acum) erau zile cand ajungeam rupt, dar reuseam totusi cu un mic efort sa fac un riff si pentru ziua aia. Ar trebui sa incerci. Oricine ar trebui sa incerce. La inceput e un cosmar; dar dupa devine o rutina extrem de placuta. Plus, cand vezi reactiile pozitive ale oamenilor, te ajuta foarte mult sa continui. On 10/04/2020 at 00:00, otringal said: hai ca m-ai facut sa-ti dau subscribe desi canalu' meu e Six String Overdose, nu pot spune nu la 7 sau 9 Mersi! Ai sa gasesti si niste six strings oricum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dread Knight Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 11 hours ago, sleepblackheart said: Mersi! Sper sa-ti placa Au venit si zilele alea, ca na, e inevitabil. Plus, pe vremea cand ma duceam la birou (pentru ca, carantina acum) erau zile cand ajungeam rupt, dar reuseam totusi cu un mic efort sa fac un riff si pentru ziua aia. Ar trebui sa incerci. Oricine ar trebui sa incerce. La inceput e un cosmar; dar dupa devine o rutina extrem de placuta. Plus, cand vezi reactiile pozitive ale oamenilor, te ajuta foarte mult sa continui. Yeah, good stuff. Creierul oricum lucreaza in fundal la riffuri si cat erai la munca, sunt sigur Eu sunt beginner, inca-mi aranjez chitara, asa ca mai dureaza la mine. E bine ca postezi riffurile, pacat ca sunt multi care nu-si bat capu sa dea un like sau sa lase un comment, chiar daca savureaza contentu, dar asta e... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted June 17, 2020 Author Share Posted June 17, 2020 Si am ajuns la ziua 168 Inca merge treaba, acusi ajung la jumatatea challenge-ului; hopefully tine pana la anul. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 (edited) Ziua 217 Edited August 5, 2020 by sleepblackheart 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 Am zis sa va mai tin la curent. Diseara va fi ziua 288/366. Va las ceva mai din urma care mi-a placut enorm. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted October 26, 2020 Author Share Posted October 26, 2020 (edited) 300 Edited October 26, 2020 by sleepblackheart Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted November 17, 2020 Author Share Posted November 17, 2020 Day 321. Nu mai dati banii pe chitari scumpe/boutique 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 A mai ramas o zi. Si a mai trecut un an... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleepblackheart Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 Last day of the challenge is here! Parca ieri, alaltaieri, am creat topicul sa va povestesc despre nebunia pe care vreau sa o fac Mersi tuturor de sprijin si cuvintele bune! La multi ani 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts