www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Inregistrare instrumente multiple concomitent cu interfete USB diferite

Recommended Posts

Salut salut,

Avem urmatorul setup: chitara + microfon -> interfata audio focusrite scarlett solo -> usb in laptop (suporta doar 2 instrumente concomitent interfata, are 1 intrare de instrument si una de microfon)

Se poate pune in paralel microfon -> preamp de microfon (behringer mic500usb) -> usb in laptop si folosite toate 3 dispozitivele? In ideea ca pt un al 3 lea microfon nu am cum sa il conectez altfel in calculator pt inregistrare.

Toate 3 instrumentele procesate in DAW si scoase in monitoare de studio.

Merg toate 3 concomitent? Rezultate ok? Eu multumesc.

Am incercat cu placi de sunet dar trebuia ca DAW-ul sa recunoasca mai multe " placi de sunet " .

Cu placa de sunet nu am reusit ..cu doua mixere USB nu am incercat  caci nu am avut nevoie , dar precis DAW-ul trebuie sa aiba un ASIO care sa recunoasca ambele agregate USB  fiecare are ASIO  propriu si nu poti selecta numai unul din lista de drivere  ...

Poate pe ASIO " GENERIC "  ar functiona amadoua placi  USB  dar ...foarte prost functioneaza si cu doar o singura placa USB . 

In DAW ai la Optiuni " Device setup " unde alegi care " driver " sa-l utilizezi , acolo trebuie un " ASIO" ..MAI COMPLEX (?).

Cauta cu "GOOGLE "  " HOW TO USE TWO USB SOUNDCARD "   precis gasesti ce si cum . 

Edited by karpi

16 minutes ago, karpi said:

Am incercat cu placi de sunet dar trebuia ca DAW-ul sa recunoasca mai multe " placi de sunet " .

Cu placa de sunet nu am reusit ..cu doua mixere USB nu am incercat  caci nu am avut nevoie , dar precis DAW-ul trebuie sa aiba un ASIO care sa recunoasca ambele agregate USB  fiecare are ASIO  propriu si nu poti selecta numai unul din lista de drivere  ...

Poate pe ASIO " GENERIC "  ar functiona amadoua placi  USB  dar ...foarte prost functioneaza si cu doar o singura placa USB . 

In DAW ai la Optiuni " Device setup " unde alegi care " driver " sa-l utilizezi , acolo trebuie un " ASIO" ..MAI COMPLEX (?).

Cauta cu "GOOGLE "  " HOW TO USE TWO USB SOUNDCARD "   precis gasesti ce si cum . 

Ms karpi, ceva relevant am gasit aici, legat si de ce spunea G1Robotel

https://support.apple.com/en-us/HT202000