Ciprian Horia Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Salut salut, Avem urmatorul setup: chitara + microfon -> interfata audio focusrite scarlett solo -> usb in laptop (suporta doar 2 instrumente concomitent interfata, are 1 intrare de instrument si una de microfon) Se poate pune in paralel microfon -> preamp de microfon (behringer mic500usb) -> usb in laptop si folosite toate 3 dispozitivele? In ideea ca pt un al 3 lea microfon nu am cum sa il conectez altfel in calculator pt inregistrare. Toate 3 instrumentele procesate in DAW si scoase in monitoare de studio. Merg toate 3 concomitent? Rezultate ok? Eu multumesc.
G1Robotel Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Nu am încercat, dar dacă ai Mac poți crea un device agregat cu toate interfețele conectate. Pe PC, ii las pe știi sa răspundă.
Ciprian Horia Posted December 30, 2019 Author Posted December 30, 2019 26 minutes ago, G1Robotel said: Nu am încercat, dar dacă ai Mac poți crea un device agregat cu toate interfețele conectate. Pe PC, ii las pe știi sa răspundă. Am mac, dar nu sunt sigur ca inteleg exact la ce te referi
karpi Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 (edited) Am incercat cu placi de sunet dar trebuia ca DAW-ul sa recunoasca mai multe " placi de sunet " . Cu placa de sunet nu am reusit ..cu doua mixere USB nu am incercat caci nu am avut nevoie , dar precis DAW-ul trebuie sa aiba un ASIO care sa recunoasca ambele agregate USB fiecare are ASIO propriu si nu poti selecta numai unul din lista de drivere ... Poate pe ASIO " GENERIC " ar functiona amadoua placi USB dar ...foarte prost functioneaza si cu doar o singura placa USB . In DAW ai la Optiuni " Device setup " unde alegi care " driver " sa-l utilizezi , acolo trebuie un " ASIO" ..MAI COMPLEX (?). Cauta cu "GOOGLE " " HOW TO USE TWO USB SOUNDCARD " precis gasesti ce si cum . Edited December 30, 2019 by karpi
Ciprian Horia Posted December 30, 2019 Author Posted December 30, 2019 16 minutes ago, karpi said: Am incercat cu placi de sunet dar trebuia ca DAW-ul sa recunoasca mai multe " placi de sunet " . Cu placa de sunet nu am reusit ..cu doua mixere USB nu am incercat caci nu am avut nevoie , dar precis DAW-ul trebuie sa aiba un ASIO care sa recunoasca ambele agregate USB fiecare are ASIO propriu si nu poti selecta numai unul din lista de drivere ... Poate pe ASIO " GENERIC " ar functiona amadoua placi USB dar ...foarte prost functioneaza si cu doar o singura placa USB . In DAW ai la Optiuni " Device setup " unde alegi care " driver " sa-l utilizezi , acolo trebuie un " ASIO" ..MAI COMPLEX (?). Cauta cu "GOOGLE " " HOW TO USE TWO USB SOUNDCARD " precis gasesti ce si cum . Ms karpi, ceva relevant am gasit aici, legat si de ce spunea G1Robotel https://support.apple.com/en-us/HT202000
Mosh Craciun Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 in AUDIO MIDI SETUP ai optiunea de Create Agrregate Device https://support.apple.com/en-us/HT202000
Recommended Posts