gigimarga Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Pret: 900 EURO Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Cand am cumparat aceasta bijuterie, nu credeam ca o voi vinde vreodata...dar, dupa 2 ani, am constatat ca am folosit-o de maxim 10 ori :))) Pe scurt, este un tape delay cu reverb pe arc extraordinar...are foarte multe posibilitati de reglaj, inclusiv selectarea mai multor capete simultan...mai multe detalii in demo-uri de mai jos! A fost verificat si reglat de catre electronistii de la firma din Olanda de unde l-am cumparat...suna perfect...am si doua benzi de schimb pentru el. Singurul lucru care s-ar putea sa ma intereseze la schimb este un Fender Baja Telecaster (as prefera sa nu fie varianta Blonde), nemodificat si in stare foarte buna...insa doar daca o pot testa pe statia mea! Pretul este deja negociat si prefer predarea personala in Bucuresti!!! 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 Pret nou: 1200 euro 😃 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts