ilun Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ce-i tudorica, tata, dai si tu de baut? speram ca da robert
AnalogSound Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Da mah toata lumea de baut dar de ..ut va aduceti de acasa.
Squier Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 zuuuuuuuuupeeeeeeeer . bravo . multumim oaia neagra si robert
Burb Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 foarte misto .... bravo george, robert, gabi, cristi si noului tobar ( nush cum il cheama) ... un concert foarte reusit cu un sunet neasteptat pt mamou vreau sa felicit si trupa Zbor ....vocalista m-a uimit ...f bine bravo p.s. pana isi revin astia de la oaia neagra din baut ..vor trece cateva zile ..ca doar au avut 2 sarbatoriti ( la multi ani George si Robert)
AnalogSound Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Multumim burb ca ai fost acolo, pe noul tobar il cheama Bogdan si este nebun intr-un sens bun
LORD-C Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Am fost, am vazut, am baut, am vorbit, mi-a placut... felicitari Zburatorilor, felicitari Oierilor, La multi ani Robert... si la mai mareeeee heheee....
vektor Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 (edited) I had a bad night ... Intai Zbarr aia din deschidere (unimpressed, not my type of music), dupa care apare ala pe scena cu Gibsonu' in mana. Pana sa imi culeg falca de pe podea si sa rulez limba la loc, se terminase concertu' Bravo pentru ambele formatii totusi, a sunat chiar ok pentru mamou. Si ambii vocali au fost Edited May 8, 2007 by vektor
Elethan Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mersi mult tuturor pentru ca ati venit, speram ca v-ati simtit bine si va mai asteptam
vektor Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ^^ Deci tu reai cu Gibsonu Uber chitara And stop scaring people
Squier Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 da ce-am facut? ai rulat asta ai facut cat despre noi ..dupa 2 luni asta e ..va asteptam in continuare . si multumim celor de la oaia neagra pt ajutorul cu sonorizarea care a fost intr-adevar buna pt sculele noastre destul de modeste..si cristi omule squierul meu are el doze fender si dimarzio si era lustruit dar gibsonul intrece orice imaginatie:)
ilun Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 trebuia sa scot io chitara sa va mai racoriti putin ps: cantare bun! bauta bun!
vektor Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mi-e frica de maomentul cand o sa iti iei Gibson Dar pana atunci ... we're safe
ilun Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mi-e frica de maomentul cand o sa iti iei Gibson Dar pana atunci ... we're safe nu-mi iau io mah tigaie d-aia
Squier Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 (edited) sa vedeti diseara la duel ibanez Edited May 8, 2007 by Squire
vektor Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nu-mi iau io mah tigaie d-aia Asta zici acuma ... las' ca mai ai timp
Elethan Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Tare as vrea sa vin diseara da am repetitii asa ca incercam s-o lasam pe sapt viitoare.Arpegii reusite
Squier Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 hehe ..am aflat in seara asta..se profileaza un concert intreg zbor in big mamou tin sa mai multumesc o data celor de la oaia neagra
AnalogSound Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Ok, multumim tuturor dar cred ca este timpul sa inchidem acest topic, concertul s-a dus, multumim pentru tot si multumim RGC, dar is time to be closed .
Recommended Posts