Cosu Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Bucuresti, Sala Polivalenta, 25.11. Alternosfera Luna Amara Altar Timpuri Noi Implant Pentru Refuz Point Blank (Macedonia) Cheesy (Olanda) Subscribe (Ungaria) CLAWFINGER Pret bilet : 70 RON
Guest p_aciulea Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Super tare, frate abia astept. sper sa ajung la asta, deh cu munca mea nu prea mai ajung nicaieri
dass101 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 n-am mai auzit nimic de clawfinger de cel putin 5 ani. Nici nu stiam ca mai exista. Suna interesant, oricum. Eu vreau sa vad Alternosfera
CulBoji Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Sper sa mi se refaca timpanu pana atunci ca suna interesant, de pe unde se iau bilete?
Guest rhcp_guitarist Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Pretul de acces la prima editie a festivalului este in cuantum de 70 RON. Bilete vor fi puse in vanzare in jurul datei de 15 septembrie. Numarul de bilete disponibile este de 7000. Biletele pot fi comandate si rezervate la adresa office@inyourmind.ro. eu merg pt alternosfera si luna amara
Cosu Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 BILETE 70 RON BUCURESTI: DIVERTA Plaza - Bdul Timisoara nr 26, sector 6 DIVERTA Mall (Vitan) - Calea Vitan nr. 55-59, sector 3 DIVERTA Unirea - P-ta Unirii nr. 1 sector 3, Etaj 3 DIVERTA Scala - Bld. C.A. Rosetti, nr. 14-16 HMF Mosilor - Calea Mosilor, nr. 298, bl 48, sector 2 HMF 1 Mai - Bld. Ion Mihalache, nr. 109, Bl. 13 A Magazinul Muzica Sala Palatului IN YOUR MIND · Str. Calea Vitan Nr. 9, Bl. V6, Sc. A, Et.1, Ap.7, Int. 07 · Sector 3, Cod Postal 031281, Bucuresti · Tel/Fax: +4 021 321 44 97 · office@inyourmind.ro METALHEAD · www.dracu.ro · Contact person: MORISSON · morrinsomn@hotmail.com; nil@shs.ro BACAU: DIVERTA Luceafarul - Str Nicolae Balcescu nr.3, mag Luceafarul etaj BRASOV: DIVERTA Apollonia - Str Apollonia Hirscher nr 12 CAMPINA: Club Live - Str. Nicolae Balcescu, Nr50; liviubriciu@clublive.ro CLUJ NAPOCA: DIVERTA Universitatii - 100 bilete - Str Universitatii nr 1 CONSTANTA: DIVERTA Lapusneanu Bdul Alex.Lapusneanu bl. LV16 IASI: DIVERTA Iulius Mall - Bdul Tudor Vladimirescu , sp C40 MIERCUREA CIUC: DIVERTA Tulipan - Str Petofi , nr 18 ORADEA: DIVERTA Lotus - str. Nufarului nr. 30 PITESTI : www.paginata.com * unrmail@yahoo.com; contact@paginata.com * Contact Person : Ionut Panescu 0744 363 497 SATU MARE: DIVERTA Somes - Str 25 Octombrie, nr 12 SIBIU: DIVERTA Dacia Traiana - Str. Arhivelor nr.1 TIMISOARA: DIVERTA Aries - Str Aries nr. 20 Beauty of Pain * www.beautyofpain.ro * beautyofpain@gmail.com * Str SIRIUS 42/10 * Contact Person: ALEX Organizatorii se lauda cu o durata de 9!!! ore .
Guest marina Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Cred ca va fi un concert foarte misto,insa mi se pare ca e cam mult biletul cu toate ca merita,dar totusi....Daca reusesc sa strang bani,poate,poate,pt ca eu cred ca merita concertul(mai ales clawfinger)!!!!
ilun Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 aaaaa...inca imi tiuie urechile!!!...concluzie dupa ce am fost/vazut/AUZIT/si tot ce se mai face in general la o asa manifestare...FF MISTO!!!...chiar daca nu a fost chiar asa multa lume, baietii de pe scena au dat totul!! ...ca sa nu mai spun ca sunt ff curios daca o sa dea pe sticla ceva din momentul luna amara cu "m**e basescu, m**e tariceanu, m**e iliescu etc...." si ma dor timpanele si ceafa by tha way=> a meritat!!!!!
Symbolic Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab de tot aseara. bine ca nu am dat bani pe bilet. Timpuri Noi pacat ca au cantat putin si oricum nu mi s-au parut in forma maxima. restul nu ma interesau. singurii care mi-au atras atentia au fost SUBSCRIBE care au ffffffffffffff mult C.O.I. Clawfinger suna de 10 ori mai bine live insa pe mine nu ma atingeau cu nimic nici inainte de concert si nici acum dar oricum o prestatie f buna din partea lor. macar nu a fost multa lume ca asta mai lipsea sa fie si inghesuiala pe langa muzica de rahat
sheriff_dodiez Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Salut! Nu vreau sa spun decat ca pentru mine, revelatia serii a fost SUBSCRIBE. Trupa deosebita care oricum cred ca ptr unii au cantat ceva mult prea evoluat. Cine a stiut sa-i aprecieze stie despre ce este vorba..........www.subscribe.hu
Recommended Posts