iulian Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 si eu stiu cateva trucuri! Ma pricep la cele cu carti de joc. Daca vrei am niste E-books despre trucuri, ti le trimit pe pm.Cu un truc de carti am reusit eu sa ma impac cu profa de info care ma ura pentru ca is (cica) neo-nazist. + it's a great way to pick-up chicks man.. fie`ti mila si de mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 ma ocup de magie de ceva timp...ma preocupa magia alba Dar, daca vrei sa duci o vraja pana la capat intai incearca sa meditezi, sa te concentrezi mult ...... in asta consta toata magia .... Vraja asta tine si la gadjici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marduk Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 "vraja" in general tine numa la gagici.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 @darkenergy: Adeca matale esti mai pr'etin cu nenea Honorius decat cu nenea Blaine, de exemplu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Voi inca nu puteti face diferenta intre vraja si vrajeala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Vraja contine o mare doza de vrajeala, reciproca nu este valabila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 man.. fie`ti mila si de mine ai PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhitaB Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 (edited) Imi plac si mie unele "smecherii", dar nu chestii legate de magie, vrajitorie, "multa concentratie"... Cei care se ocupa cu asemenea lucruri (nu vreau sa jignesc pe nimeni...) nu vor avea un destin din cele mai bune. "Afarã sunt câinii, vrãjitorii, curvarii, ucigaºii, închinãtorii la idoli, ºi oricine iubeºte minciuna ºi trãieºte în minciunã!" (Apocalipsa 22:15) Edited June 21, 2007 by Ghita B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vermilion Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 --> QUOTE(Ghita B @ Jun 21 2007, 01:45 PM) 159279[/snapback] Imi plac si mie unele "smecherii", dar nu chestii legate de magie, vrajitorie, "multa concentratie"... Cei care se ocupa cu asemenea lucruri (nu vreau sa jignesc pe nimeni...) nu vor avea un destin din cele mai bune. "Afarã sunt câinii, vrãjitorii, curvarii, ucigaºii, închinãtorii la idoli, ºi oricine iubeºte minciuna ºi trãieºte în minciunã!" (Apocalipsa 22:15) Ghita ma sperii sincer. Oricum, eu zic sa ne oprim inainte sa o ia lucrurile la vale. Nu de alta, tu poate nu ai vrut sa jignesti, dar ai facut-o. Probabil ca tu te simti bine in biserica cand popa iti zice ca esti un pacatos care nu are decat dreptul sa ceara iertare si sa se miluiasca, dar poate ca altii nu prea au chef de gargara asta. Nu mi se pare normal sa spui altora (ma rog sa insinuezi mai degraba) ca o sa ajunga in iad. Vezi barna din ochiul tau mai intai. A, si n-am vrut sa jignesc pe nimeni (sic!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 thou shall not impose your beliefs to anyone else Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Voi inca nu puteti face diferenta intre vraja si vrajeala. @Dimitriyus Vraja contine o mare doza de vrajeala, reciproca nu este valabila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Asa, si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Asa, si? Pai eu cautam asemanarile nu diferentele intre termeni sefu da' am omis ghilimelele pe care le-a pus Dimitriyus... Pai eu cautam asemanarile nu diferentele intre termeni sefu da' am omis ghilimelele pe care le-a pus Dimitriyus... Pardon, Marduk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 --> QUOTE(Ghita B @ Jun 21 2007, 01:45 PM) 159279[/snapback] Imi plac si mie unele "smecherii", dar nu chestii legate de magie, vrajitorie, "multa concentratie"... Cei care se ocupa cu asemenea lucruri (nu vreau sa jignesc pe nimeni...) nu vor avea un destin din cele mai bune. "Afarã sunt câinii, vrãjitorii, curvarii, ucigaºii, închinãtorii la idoli, ºi oricine iubeºte minciuna ºi trãieºte în minciunã!" (Apocalipsa 22:15) Iti inteleg ingrijorarea, insa noi aici vorbim despre ilusionism, nu despre magie. Ilusionismul nu are nici o (sau nicio? cu nu mai stiu cum se scrie dupa noul dictionar, in fine....) legatura cu magia. E vorba de niste trucuri banale prin care tu il "prostesti" (scuzati termenul, dar cam asa e) pe spectator si il faci sa creada cea ce tu vrei. Ii areti doar ceea ce tu vrei sa ii areti si il lasi sa vada doar cat este necesar. Prin asta el va crede ca tu ai facut cine stie ce "magie" cand defapt ai facut doar o chestie banala. Pana si David Blaine nu e asa cu stea in frunte pe cum se crede. Daca te uiti atent la trucurile lui, poti observa clar cum se fac sau la altele observi taieri de montaj si unghiuri de camera care nu se potrivesc si etc. etc. Te asigur ca ilusionismul e total inofensiv, kiar si eu il practic . Magia adevarata... in schimb e cu totul altceva... cu ocultismul si cu voodoo si cu astea nu-i de jucat, pe bune... lucrurile astea is la fel de reale pe cat sunt si periculoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 --> QUOTE(Ghita B @ Jun 21 2007, 01:45 PM) 159279[/snapback] Imi plac si mie unele "smecherii", dar nu chestii legate de magie, vrajitorie, "multa concentratie"... Cei care se ocupa cu asemenea lucruri (nu vreau sa jignesc pe nimeni...) nu vor avea un destin din cele mai bune. "Afarã sunt câinii, vrãjitorii, curvarii, ucigaºii, închinãtorii la idoli, ºi oricine iubeºte minciuna ºi trãieºte în minciunã!" (Apocalipsa 22:15) LOLOLOLOLOLOLOLOLOL sory da chiar nu am putut sa ma abtin ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD-C Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Beware of the light!!! ... arhanghele Ghitza, iarta-ne pacatele si ne izbaveste de ispita magiei... fie-ti mila... Hai ba, ce draq, iar ai fumat iarba d'aia ieftina? ... Nici eu nu vreau sa te jignesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 da ce bai, ati uitat ca tot crestini ortodoxi sunteti? sau daca sunteti roacheri nu mai trebuie sa credeti in Dumnezeu...trendul, ce sa-i faci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 @Bassmann™:Vezi ca e ortodocsi, nu ortodoxi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 da ce bai, ati uitat ca tot crestini ortodoxi sunteti?sau daca sunteti roacheri nu mai trebuie sa credeti in Dumnezeu...trendul, ce sa-i faci n`am crezut niciodata in D-zeu (am folosit "D" ca sa nu atac pe nimeni)... de mic nu m fost crescut "in spiritul crestin". bunicu` meu e ateu convins.. si de mic auzidu`l s`a prins scama si de mine... asa ca te rog frumos.. nu`mi spune mie de trenduri .. merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 @Bassmann™:Vezi ca e ortodocsi, nu ortodoxi. esti sigur? eu zic sa mai consulti odata linkul pe care mi l-ai dat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Foarte sigur! Crestin ortodox. Crestini ortodocsi. P.S.Nu stiu din ce motiv nu-mi merg diacriticele, insa mai pe intelesul navigatorilor pe internet, la ortodocsi, s e sh(in cazul in care nu si-a dat seama cineva). Edited June 22, 2007 by Steven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 da ce bai, ati uitat ca tot crestini ortodoxi sunteti?sau daca sunteti roacheri nu mai trebuie sa credeti in Dumnezeu...trendul, ce sa-i faci nu generaliza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest louis Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 bunica-mea se ocupa de magie...stie descantece,blesteme,incantatii...daca vrei sa iei legatura cu ea spune-mi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts