Guest cobain67 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 buna dimineatza(abia m-am trezit ) are cineva o chitara electrica de vanzare? daca da va rog dati replay si spunetimi...as dori si opoza cu chitara daca se poate.. nu am nevoie numai de chitara...fac rost de altundeva de restul echipamentelor. am nevoie de chitara pana cel tarziu pe 20 mai 2007 daca se poate sa fie fender, jackson, gibson, ibanez, esp, ltd sau hora (dar neaparat electrica). thank you(anticipat) am uitat sa va spun ca orice chitara de culoare neagra sau galbena are prioritate si as vrea sa se incadreze in cel mult 4milioane jumate mai am un topic asemanator pe alt site..va rog nu-mi ziceti ca si aia de acolo ca aveti chitara bass de vanzare ca mie nu bass imi trebuie
George M. Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 buna dimineatza(abia m-am trezit )are cineva o chitara electrica de vanzare? daca da va rog dati replay si spunetimi...as dori si opoza cu chitara daca se poate.. nu am nevoie numai de chitara...fac rost de altundeva de restul echipamentelor. am nevoie de chitara pana cel tarziu pe 20 mai 2007 daca se poate sa fie fender, jackson, gibson, ibanez, esp, ltd sau hora (dar neaparat electrica). thank you(anticipat) am uitat sa va spun ca orice chitara de culoare neagra sau galbena are prioritate si as vrea sa se incadreze in cel mult 4milioane jumate mai am un topic asemanator pe alt site..va rog nu-mi ziceti ca si aia de acolo ca aveti chitara bass de vanzare ca mie nu bass imi trebuie pai ceva sa se incadreze in 4,5 mil..hora, nu visa jackson, ibanez etc daca te intereseaza un ibanez-8.5 mil saun un squier 5.5 mil anunta-ma
Recommended Posts