Trex Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Salut am o chitara "Marathon" nu stiu cati au auzit de marca si are corpul facut din mai multe straturi, "multiplex" i spune la material da nu stiu sigur. Ati mai incercat careva o chitara cu corp asa? Am mai incercat chiitari dar mi se para ca suna f bine respectiva chitara si ca suna cald si are sustain ok. Nu am incercat inca una de mahon deci nu pot compara cu asa ceva. Si altceva i-as schimba griful la respectiva chitara. Nu stiti careva de unde se pot procura grifuri la noi in tara ?
Guest BigMac Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Chitara V-Tone de la Behringer e facuta din material de-asta. N-am auzit de Marathon, pune o poza, s-o vedem.
Cosu Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 asta e? http://www.musik-service.de/ProduX/Gitarre...tric_guitar.htm
malex Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 hehe... e mai ieftina ca un Reghin si pun pariu ca suna mult mai bine
Trex Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Ne e din seria "Marathon Pro" cu menghina si acordaj fin si doze ok pe ea. Nu am azi poza da maine poimaine pun. Deci ati incercat careva o chitara cu corp facut din straturi ca sunt curios si de alte pareri dar parerea mea despre material e buna.
Guest fluffyone Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Chitara behringer mi-a lasat impresia ca are sustain null sau in orice caz insesizabil. Nu prea stiu cum se comporta lemnul tau, dar daca e ca pe behringer, scade foarte mult rezonanta si in consecinta bogatia sunetului.
Guest BigMac Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Behringerul meu rezoneaza foarte bine 'pe sec', neamplificat, mai bine decat Ibanezul din mahogany. Dar e de 2 ori mai gros si de 3 ori mai greu. Lemnul asta laminat si lipit cu rasini sintetice e foarte dur, si sunetul mi se pare clar si metalic. Sunetul de mahogany e mai cald si se preteaza mai bine la distors.
Guest fluffyone Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Faptul ca e clar si metalic este un mic dezavantaj in opinia mea. Nu atat clar cat metalic.. Dar, aici fiecare are un cuvant de spus in functie de preferinte. As fi curios sa aud inregistrari comparative cu diferite tipuri de lemn, dar aceleasi doze..
Trex Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Hmm mersi de raspunsuri in special Big Mac. Da si a mea mi se pare ca e destul de grea fata Jacksonul din "maple" si asta nu imi place la el.Cum spuneam nu am pus mana pe una de mahon sa imi fac si eu o idee.
Guest cri050871 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Salut acest material despre care vorbiti voi aici se numeste in Romania Tego ( adica placaj de 20 mm sau 40 mm. Daca voua va place cum suna o chitara din placaj mai mult decat cum suna una din lemn masiv..... Din cauza ca se foloseste aceste material pretul este ala care este , da si sunetul.... Mai ramane sa facem o chitara din Pal ca este si mai ieftin.........
Recommended Posts