bolly Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 sal all.are cineva chitara asta?..io as vrea s-o cumpar si vroiam un sfat..numai pareri avizate pls:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 sal all.are cineva chitara asta?..io as vrea s-o cumpar si vroiam un sfat..numai pareri avizate pls:)) Am avut-o eu ... si sfatul este: NU O CUMPARA! Cate probleme am avut cu ea, daca o mai tineam o luna imi iesea par alb, sa nu mai vorbim de cati bani am bagat in ea. Poate am avut eu ghinion, dar floyd-ul era de cel mai mare *****, nu tinea acordatura DELOC! Si a fost setata de un lutier! Mai bine i-ati ceva la mana a 2a dar mai bun. Iti recomand sa nu pui mana pe nimic made in China, Corea, Indonezia sau pe unde boala le mai fac. Go for Japan/USA ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 sal all.are cineva chitara asta?..io as vrea s-o cumpar si vroiam un sfat..numai pareri avizate pls:)) poti sa incerci sa te uiti si la jacksonuri sunt unele cu duncan designed, poate o sa-ti placa, sunt mult mai bune ca ibanezurile ieftine Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted March 30, 2007 Author Share Posted March 30, 2007 10x guys..io chiar eram super incantat de ea si chiar chitit sa o cumpar..sincer!cat despre floydu ala al ei ..edge pro III..e cam cel mai rasarit in pric range_u meu(300-500 euro).jacksonurile sincer nu prea ma incanta ..nu am avut niciodata jackson da am pus mana pe cateva si nush...parca tot la ibanez trag:))ma bate gandu sa incerc un aria mac 57..e tot cu design de duncan si e ieftina..950 ron..da iar aceeasi poveste..nu stiu cam cat de buna e.stiu p cineva cu un mac 50 si nu a avut nicio problema cu ea..o are cam de o juma de an.alte recomandari din sfera rg daca mai are cineva sunt mai mult decat binevenite:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Atunci i-ati un rg 321 parca ... cu brige fix ... aici ai mai multe sanse sa tina acordatura, daca nu maxim schimbi cheitele si esti ok ... oricum nu cumpara pana nu pui mana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted March 30, 2007 Author Share Posted March 30, 2007 stai sa ne intelegem..vreo ceva cu floyd..asa dau jos tremolo de la grxu meu si nu mai am nici o problema cu dezacordaju...ar mai fi rg 350 si 370 din astea 2 as avea de ales dc 320 e proasta..desi nu vad alea dc ar fi mai bune:)).sincer daca e mi-as lua un jem ca al tau da nah:((.d cumparat fara sa pun mana nu se pune problema normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 stai sa ne intelegem..vreo ceva cu floyd..asa dau jos tremolo de la grxu meu si nu mai am nici o problema cu dezacordaju...ar mai fi rg 350 si 370 din astea 2 as avea de ales dc 320 e proasta..desi nu vad alea dc ar fi mai bune:)).sincer daca e mi-as lua un jem ca al tau da nah:((.d cumparat fara sa pun mana nu se pune problema normal De RG350/370 am auzit tot felul de pareri ... care se plangea care era super multumit ... nu stiu ce sa-ti zic aici ... oricum vezi poate ai noroc si gasesti un RG550 la mana a 2a ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 SIGUR vrei floyd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 O chitara cu floyd sub 1000 euro este de regula un blestem. Recomand totusi jacksonurile, zile trecute am incercat unul si am fost placut impresionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 O chitara cu floyd sub 1000 euro este de regula un blestem. Recomand totusi jacksonurile, zile trecute am incercat unul si am fost placut impresionat. Not really ... am cumparat pt. un prieten un RG550, din '95, made in Japan la 350 euro, si tine acordatura bestial de tot. O chitara cu floyd coreana e un blestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 SIGUR vrei floyd? sigur sigur.pe grxu meu am tremolo si mi-e cam greu sa trec iar pe ceva cu bridge fix..parca lipseste ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 parca lipseste ceva... .. chitaristul Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 stai sa ne intelegem..vreo ceva cu floyd..asa dau jos tremolo de la grxu meu si nu mai am nici o problema cu dezacordaju...ar mai fi rg 350 si 370 din astea 2 as avea de ales dc 320 e proasta..desi nu vad alea dc ar fi mai bune:)).sincer daca e mi-as lua un jem ca al tau da nah:((.d cumparat fara sa pun mana nu se pune problema normal Ma mira sa vad cum se plang unii de rg-uri. Am seria 370b si nu am nici un fel de probleme cu floyd-ul. Poate alti sunt mai ghinionisti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted April 4, 2007 Author Share Posted April 4, 2007 Ma mira sa vad cum se plang unii de rg-uri. Am seria 370b si nu am nici un fel de probleme cu floyd-ul. Poate alti sunt mai ghinionisti... asa stiam si io ca sunt bune da nah....ghinioane..sper sa nu am si io:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainwasher Vlad Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 cea ma teapana chitara ibanez mi se par jem - urile si ibanez rg 321 ...rg 321 cu un SD invader p bridge iti pune in cur orice chitara...t asigur...fixed bridge...mahon....si are un sustain dat dracu d t lasa masca...iti recomand cu toata caldura un rg 321 si ii pui un SD invader p bridge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Super comparam chitare de 300eu cu una de 2500. Suna a afacere Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 vere deci nu-i adevarat..cand vazui topicu nu-mi veni sa cred primu meu post pe rgc..primul meu topic..aparute din senin dupa aproape un an.pai domnu brainwasher..daca te uiti matale..acuma no offence..da ultimu post era al meu si era de pe 4 aprilie domne..anu trecut. sa nu mai zic nimic de continutul postului tau ...ca a zis cosu.. acu recitind posturile vad ca-mi aruncase si geiger un flame ..total gratuit..bine ca mi-a scapat atunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts