Guest Baumwolle Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Bine, fie.... Este un faimos personaj de desene animate... No, really... Tipul in cauza este unul dintre cei mai mari chitaristi jazz-rock.Hai, ca acuma-i usor!
Guest Sorin Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Pai nu ne-ai ajutat cu nimik pentru ca mi-am dat seama dupa chitara ca e vorba de genul jazz-rock....lol...Doar la genul black m-as mai fi gandit Martin Taylor? PS: pot sa jur ca este vorba de Sailor Moon
Guest Baumwolle Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nu, nu e el... Indiciul nr. 2: una dintre "pasiunile" si influentele sale este muzica populara indiana.
ilun Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 hmmm, il stiam sa cante doar p chitari dubioase...anywayz, p asta imi permit sa-l las cu tot cu fata...e taticu absolut asta!!!
Guest Baumwolle Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Segovia. Hai, sa puna altcineva poza, care vrea, eu nu am inspiratie...
ilun Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 bine bine, unu p care-l ascult d ff mult timp, da mult cu slide baiatu, bluzist de meserie, ff melodios
roccoguitar Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Bag eu una ca vad ca se sta! m-am bagat cam aiurea,huh?
Guest nothin Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 ok sau poate n-a fost asa de usor ... keep guessing dudes
Guest nothin Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 uuu.. agonizant de aproape ... e vorba de o trupa cu care au concertat ill nino in nenumarate ocazii ... na incepe cu "c"
Recommended Posts