Guest mache Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 am patit o idiotenie....mi-a ramas varfu' de la jack in amp...ampu fiind un frontman 25...vreo idee cum sa-l scot fara sa desfca ampu'
vektor Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Desfaci ampu' Nu e mare filozofie. Daca e in garantie, treci cu el pe la ProGuitar, ar trebui sa te ajute ei (sper).
Guest mache Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Desfaci ampu' Nu e mare filozofie. Daca e in garantie, treci cu el pe la ProGuitar, ar trebui sa te ajute ei (sper). da era usor asa ..da vezi tu io-s in brasov...daca il desfact isi pierde garantia or somethin'? adica are sigiliu?
vektor Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 da era usor asa ..da vezi tu io-s in brasov...daca il desfact isi pierde garantia or somethin'? adica are sigiliu? Err, chiar nu stiu, nu cred ca are vreun sigiliu, dar "in teorie" isi pierde garantia daca il desfaci. Daca ti'e frica sa nu ii faci ceva, nu cunosti prin oras pe cineva cu putina experienta sa te ajute ?
Guest mache Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Err, chiar nu stiu, nu cred ca are vreun sigiliu, dar "in teorie" isi pierde garantia daca il desfaci. Daca ti'e frica sa nu ii faci ceva, nu cunosti prin oras pe cineva cu putina experienta sa te ajute ? ba da..da o sa incerc...ca tre sa umblu doar la input...si chiara o desfacusem si cand s-a stricat potentiometru mi-au reparat-o...so why not Thanks for the help
felix Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 mergi la un magazin de echipamente medicale si cumpara de acolo o pensa (e un cleste subtire cu varful foarte lung) si asa o sa reusesti sa scoti mufa aia
Guest mache Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 mergi la un magazin de echipamente medicale si cumpara de acolo o pensa (e un cleste subtire cu varful foarte lung) si asa o sa reusesti sa scoti mufa aia Nu prea am cum sa prind varfu ala...cred ca mai degraba impins...
felix Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 pai fac pariu pe ce vrei tu ca mufa din amp este capsulata, adica are capatul dinspre amp inchis.
vektor Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 E posibil, dar nu as fi atat de sigur. Totusi e vb. de un Fender Frontman ...
Eldrian Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Pune totusi o poza cu "boacana" , ca sa-mi dau seama, nu stiu de unde ti s-o rupt jack-ul ala.
Guest mache Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pune totusi o poza cu "boacana" , ca sa-mi dau seama, nu stiu de unde ti s-o rupt jack-ul ala. Am reusit sa scot "bucata" de jack...si da avea capatu capsulat...am desfacut ampu degeaba...
felix Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Am reusit sa scot "bucata" de jack...si da avea capatu capsulat...am desfacut ampu degeaba... ti-am zis ca e capsulat...
Eldrian Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 (edited) Am reusit sa scot "bucata" de jack...si da avea capatu capsulat...am desfacut ampu degeaba... arata oribil, bine ca ai reusit sa-l scoti ... credeam ca ti s-a rupt de undeva din plastic, iar penseta aluneca pe el si nu poate fi prins. Normal ca este capsulat, din moment ce jack-slot-urile alea trebuie sa faca scurt-circuit la beculete, la efecte , s.a.m.d Edited March 29, 2007 by Eldrian
Guest mache Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 arata oribil, bine ca ai reusit sa-l scoti ... credeam ca ti s-a rupt de undeva din plastic, iar penseta aluneca pe el si nu poate fi prins. Normal ca este capsulat, din moment ce jack-slot-urile alea trebuie sa faca scurt-circuit la beculete, la efecte , s.a.m.d l-am scos intr-o maniera mai neortodoxa da am reusit:D
Recommended Posts