Variant Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Pret: 250 RON Localitate: Vaslui Contact: pfr.efect@yahoo.com / 0740232270 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi 2 x RAT, BIG MUFF PI (RAM'S HEAD), TS808 standard - 250 LEI fiecare. Toate au tranzistorii si integratele in socluri, deci se pot incerca si alte combinatii, dupa gust. Al doilea RAT e perfect functional ca si primele trei, doar ca nu am mai apucat sa-l mai bag in cutie, dar rezolvam daca e cerere, sau si-o monteaza clientul, reducem pretul. DYNACOMP - 150 LEI, nu merge bine, nu ma intereseaza s-o depanez, la fel, integrat si transzistori pe socluri, dau inca doua CI-uri CA3080 bonus odata cu pedala 3 x cutii pedale mici in tipla + switch-urile aferente - 50 LEI perechea, la cerere dau gratis orice integrate/tranzistori/cond/rez am pentru un anumit proiect, daca le am disponibile. Am destule adunate, sunt sanse mari sa se gaseasca
Variant Posted November 23, 2017 Author Posted November 23, 2017 (edited) REDUCERI: 2 x RAT, BIG MUFF PI (RAM'S HEAD), TS808 standard - 250 200 LEI fiecare. Toate au tranzistorii si integratele in socluri, deci se pot incerca si alte combinatii, dupa gust. Al doilea RAT e perfect functional ca si primele trei, doar ca nu am mai apucat sa-l mai bag in cutie, dar rezolvam daca e cerere, sau si-o monteaza clientul, reducem pretul. DYNACOMP - 150 100 LEI, nu merge bine, nu ma intereseaza s-o depanez, la fel, integrat si transzistori pe socluri, dau inca doua CI-uri CA3080 bonus odata cu pedala 3 x cutii pedale mici in tipla + switch-urile aferente - 50 40 LEI perechea, la cerere dau gratis orice integrate/tranzistori/cond/rez am pentru un anumit proiect, daca le am disponibile. Am destule adunate, sunt sanse mari sa se gaseasca Edited November 23, 2017 by pfr
hourglass Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 (edited) Salut. Care varianta de RAT este? ai vreun sample audio? Multumesc. Edited December 12, 2017 by hourglass
hourglass Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 la cat e de receptiv, ma indoiesc ca vom primi ceva prea curand. 1
Variant Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 Tube Screamer e TS-808 standard, pe schema/layout-ul de aici: http://tagboardeffects.blogspot.ro/2012/02/ibanez-ts808.html. Am facut multe de-a lungul vremii, nu cred ca mai trebuie sa pun eu sample-uri, au pus altii cand a fost cazul, cred ca esti tu prea nou pe-aici si nu le stii. E rezervat. RAT-ul si BIG-MUFF-ul sunt tot de-acolo. Sunt si demo-uri, etc.
hourglass Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Nu sunt prea priceput si drept e ca nu am nici timpul sau starea necesara ca sa sap pe internet sa gasesc un sample cu RAT-ul. Am intrebat macar ce varianta e sa ascult originalul, sa stiu ce cumpar, dar fara informatiile astea am sa o las asa. Mult succes.
Recommended Posts