crv Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: PM Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Buna ziua, dragii mosului. Pe motiv de Kempere si mai multe alte trasnai high-end, mi-am dat seama ca zac intr-un fund de dupal, noi si nefolosite, o droaie de chestii care cred ca va intereseaza. Asa ca fara alte introduceri, scot la vanzare urmatoarele: - 2 x TC Electronic Flashback Mini Delay. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 2 concerte in tur in Brazilia. Pret Thomann 481. Pretul meu: 350 bucata. - 2 x Boss NS-2 Noise Supressor. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 1 concert in tur in Brazilia. Pret Thomann 435. Pretul meu 335 bucata. - 2 x preamp chitara Randall RG13. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 0 concerte in tur in Brazilia, ca acolo au 110V. Pret Muzikia 730. Pretul meu 550 bucata. - 2 x procesoare voce TC Electronic Voicetone Correct XT. Stare: luate in ianuarie noi din US, probat unul in studio. Pret Thomann 1246. Pretul meu 850 bucata. - 1 x procesor chitara TC Electronic G-Major 2. Stare: ca nou, luat de la fostul proprietar care il folosise in casa juma de an, apoi pus in rack. Rackul din poze intra si el in pret. Pret Thomann 2652. Pretul meu 1400. - 1 x preamp microfon/DI Focusrite Isa One + AD. Stare: luat in iarna nou de la importator, cu tot cu add-onul digital instalat, tras o piesa in studio. 2300 ron. Sculele nu cer de mancare sau bani de iesit in oras, asa ca nu sunt dispus sa iau in considerare oferte "jignitoare." Preturile anuntate sunt cel putin corecte, ca sa nu zic chilipir, iar cei care au cumaprat echipamente de la mine de-a lungul anilor stiu ca WYSIWYG. Cumparatorul plateste transportul. Banii pot fi livrati si intr-un cont BRD in avans. Operam ceva reduceri la cumpararea mai multor unelte, asa ca are rost sa va faceti frate cu dracul :))) Spor la cantat! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crv Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 Un Randall a fost deja retinut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crv Posted September 29, 2017 Author Share Posted September 29, 2017 Ambele Randall-uri sunt vandute, la fel si un TC Electronic Flashback Mini Delay. Lista, prin urmare, se restrange la urmatoarele: - 1 x TC Electronic Flashback Mini Delay. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 2 concerte in tur in Brazilia. Pret Thomann 481. Pretul meu: 350 bucata. - 2 x Boss NS-2 Noise Supressor. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 1 concert in tur in Brazilia. Pret Thomann 435. Pretul meu 335 bucata. - 2 x procesoare voce TC Electronic Voicetone Correct XT. Stare: luate in ianuarie noi din US, probat unul in studio. Pret Thomann 1246. Pretul meu 850 bucata. - 1 x procesor chitara TC Electronic G-Major 2. Stare: ca nou, luat de la fostul proprietar care il folosise in casa juma de an, apoi pus in rack. Rackul din poze intra si el in pret. Pret Thomann 2652. Pretul meu 1400. - 1 x preamp microfon/DI Focusrite Isa One + AD. Stare: luat in iarna nou de la importator, cu tot cu add-onul digital instalat, tras o piesa in studio. 2300 ron. Operam ceva reduceri la cumpararea mai multor unelte, asa ca are rost sa va faceti frate cu dracul :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 (edited) On 9/29/2017 at 12:19, crv said: ...Rackul din poze... Edited January 19, 2018 by Liviu.Pop Rackul se dă și separat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvian_rock Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Salut.Mai ai pedala boss ns-2 noise supressor?Esti din Bucuresti? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
crv Posted March 6, 2018 Author Share Posted March 6, 2018 Sunt ambele NS-2, dar sunt in Iasi. trimit insa prin fan courier cu ramburs in cont colector. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crv Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 - 2 x Boss NS-2 Noise Supressor. Stare: luate asta-toamna noi de la importator, cantat 1 concert in tur in Brazilia. Pret Thomann 435. Pretul meu 335 bucata. - 1 x procesor voce TC Electronic Voicetone Correct XT. Stare: luat in ianuarie noi din US, probat unul in studio. Pret Thomann 1246. Pretul meu 850 bucata. - 1 x procesor chitara TC Electronic G-Major 2. Stare: ca nou, luat de la fostul proprietar care il folosise in casa juma de an, apoi pus in rack. Pret de nou 2000+. Pretul meu 1400. - 1 x preamp microfon/DI Focusrite Isa One + AD. Stare: luat in iarna nou de la importator, cu tot cu add-onul digital instalat, tras o piesa in studio. 2300 ron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crv Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 deschis la discutii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Păi am întrebat mai sus dacă rack-ul se dă și separat și n-ai zis nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crv Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 A, rackul separat nu il dau acum, ca in el stau niste scule. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts