AlexJames Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 As dori sa achizitionez aceasta chitara https://m.thomann.de/ro/ibanez_rg370ahmz_bmt.htm?o=37&search=1493143432 cu gandul de a canta niste blues si in general melodii Led Zep. Stie cineva cum se simte grifful si toata chitara in general? Se aude bine pentru blues si hard rock?As vrea sa invat si niste Van Halen si de aceea an nevoie de o chitara cu floyd rose
tibimosby Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 setarea floyd rose-ului poate fi un chin pt un incepator-avansat iar legat de cum se aude... eu pot auzi ok, altul nu. trebuie incercat. de asemenea, tot lantul, cablu, chitara, amp, procesor, pedala, etc, conteaza. lamurit? 2
Airhead Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 eu sunt fan Ibanez, deci nu am cum sa nu o recomand. pana acum cateva luni nu imi placeau tastierele de maple, insa acum le iubesc (am achizitionat un Ibanez RG1670). Chitara o gasesti si in Romania la Mcmusic si o poti proba (de loc vad ca esti din Romania) http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electrice-ro-2/ibanez-rg370dxz-chitara-electrica-clone
vektor Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Vezi ca gasesti destul de multe chitari bune in zona asta de pret chiar aici pe forum, sh. Daca vrei neaparat noua, iti recomand punte fixa [eg - RG421]
StratMan Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Incepator sa cante Van Halen? Cat de avansat trebuie sa fie acest incepator? Probabil ca este o gluma. Sovietica. Sfatul meu: invata, mai intai, sa canti la chitara si abia dupa aceea, pune-ti probleme de stil! Succes! 4
DukeOfAwe Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Salut, Alex. In idee e buna chitara, cam toate chitarile Ibanez sunt de calitate. Ce vreau sa te sfatuiesc si eu este sa o incerci intr-un magazin intai. Am avut si eu un RG dar gatul era inconfortabil de subtire pentru mine. Ulterior am schimbat-o cu un PRS SE cu fixed bridge pentru ca Floyd-ul a devenit o povara de intretinut. Astea fiind spuse, go with your heart! Daca modelul asta te face sa pui mana pe chitara mai des, go for it!
AlexJames Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Eu fiind din Galati nu prea avem chitari ok la magazinele de muzica.Ati putea sa imi mai dati alternative de chiari pt Blues-Rock in acelasi price range?
StratMan Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Dar o chitara pentru cantat muzica populara, nu vrei? 1
Recommended Posts