cyfer Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Dupã o primã procesare ºi mixare a trackurilor de la concertul Cyfer's Sin am obținut asta: cyfer_sin_shame_shame_shame.mp3 Pãreri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfer Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 Cu totul? Pe monitoarele mele vocea sunã chiar prea bright... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blackout Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Cu totul? Pe monitoarele mele vocea sunã chiar prea bright... Nu cred cã e chiar un sunet înfundat...chitara se aude ok, la fel premierul, cinelele ºi tom-urile, bass-ul e bunicel (eu l-aº fi dat chiar un pic mai tare), dar cred cã e vorba de toba mare care (ºtim noi cât chin a fost acolo) sunã cam naºpa. Cred cã la blues e extrem de importantã bateria. ªi la voce aº fi tentat sã zic c-ar fi fost bine sã fi fost o idee mai "bright"... Pe gustul meu ar fi ca la toate instrumentele, dupã procesare, sã scoți în evidențã mai mult din frecvențele înalte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Dupã o primã procesare ºi mixare a trackurilor de la concertul Cyfer's Sin am obținut asta: cyfer_sin_shame_shame_shame.mp3 Pãreri? Super suna foarte bine , am pus-o in mixer si am mai prelucrat-o un pic suna perfect . un pic de low end bass si reverb stereo sa primeasca sunetul de live .. really good Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfer Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 Mulțumesc mult pentru sfaturile voastre. Voi ține cont de ele la mixajele ulterioare, pentru a scoate maximum din înregistrarea asta. Nu vreți sã ºtiți cum sunã ea brut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_star Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Felicitari cyfer./.... Chiar nu te-am mai ascultat de mult drept urmare in primul rand multumesc pt piesa postata pe rgc...... Parerea mea este ca in inregistrare sunt prea multe inalte si ca ar trebui sa umbli pe la frecvente in cubase sau nuendo.......... si cu siguranta vei obtine o calitate mult mai buna... Vocea super ok..... so la cat mai multe.... De fapt ce mai... la un album cyfer :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts