gtrmike Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Schimb footswitch 2 canale Marshall pentru similar VOX. Poate intereseaza pe cineva... undeva... candva... prefer din Bucuresti.
divertis Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Salut, un pret? Ca poate o fi mai simplu sa il vinzi si sa gasesti de cumparat Vox. Sent from my iPhone using Tapatalk
vektor Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 @gtrmike 1. Mai e valabil ? 2. Il vinzi ? 3. Daca 1 si 2 da, ai idee daca merge la un HK Tubemeister 18 ?
gtrmike Posted June 7, 2017 Author Posted June 7, 2017 Nu se vinde, ar trebui sa pun prea mult sa il schimb cu ce as vrea. Regret. Nu stiu nici daca merge la.... Doar schimb daca e cineva interesat.
gtrmike Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Sau se vinde... la pretul unuia vox din magazin, hmmm...
gtrmike Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 Am si eu ceva similar facut, dar pentru MIDI. As fi vrut schimbul de mai sus in ideea de a-l imperechea cu amp-ul... fara costuri daca ar fi posibil. Daca nu se poate, merge FOARTE bine si asta... atat. De aceea am specificat Bucuresti, pentru a exclude transportul.
Recommended Posts