www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

divertis

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by divertis

  1. Salutare, caut pentru un prieten o chitara Gibson LP, Traditional sau Standard, in stare foarte buna. 0749402554 Multam! Tavi
  2. Ai vazut anuntul cu omul care cauta exact chitara ta? E postat in ianuarie. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Salut, un pret? Ca poate o fi mai simplu sa il vinzi si sa gasesti de cumparat Vox. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Poate ma insel, dar in poza cu strap lock-ul, se vede o zgarietura destul de urata si un ding asemenea pe spatele grifului. E o iluzie optica de la fotografie?
  5. Iaca poze: Vand chitara Takamine EG340SC https://www.olx.ro/oferta/vand-chitara-takamine-eg340sc-ID7Z9SZ.html Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Salut, doar cheile la ce pret sunt?
  7. Acareturile au ajuns la mine. Multumesc, Catalin! Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Ups... Azi au ajuns la mine. Alaturi de multe altele puse la vanzare de Catalin. Doar ca nu a apucat inca sa inchida topicul. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Si ce faci pana la urma? Ai luat decizia sa nu te bagi?
  10. Vorbeste la telefon cu ei, vezi ce zic, si daca ai nevoie de o mana de ajutor, da-mi un semn.
  11. Eu sunt din Timisoara, nu stiu nimic de oamenii astia, dar asta nu inseamna neaparat ceva. Poate cei mai aproape de domeniul organizarii de evenimente stiu mai multe. Am luat-o prin site-ul lor si am ajuns aici: http://prodanceshow.ro/index.php/en/contact-2 https://www.google.ro/maps/place/PRO+DANCE+SHOW+S.R.L./@45.7275,21.2041,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xc5720f087f739ba5 si firma de transport: http://bursatransport.cargoagent.net/profil%20de%20firm%C4%83/Firma_de_transport/Rom%C3%A2nia/Timi%C5%9Foara/PRO_DANCE_SHOW_SRL(i_927).html http://www.wall-street.ro/catalog/anunt/3422/PRO-DANCE-SHOW-SRL.html Iar CEO-ul firmei (Ion Calescu) se pare ca a fost implicat in organizarea unor evenimente la Timisoara: http://www.primariatm.ro/uploads/domino/atasamente_hcl/9B64EDEF399BE64C422571850036C925/Contract_Mica_Viena.pdf
  12. Salut, ar ajuta si un pret, poate cineva are cash si nu are nimic la schimb.
  13. Salut, nu mai este valabil, se poate inchide. Multumesc RGC pentru gazduire.
  14. No, mai o zi si gata treaba, pleaca spre casa lui daca nu il vrea nime.
  15. Pret: 1105 RON Localitate: Timisoara Contact: the(undersqure)tavi(arond)yahoo(dot)com Link producator: http://www.roland.com/products/ac-40/ Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut, vand amplificator chitara acustica Roland AC-40 absolut NOU, cumparat saptamana trecuta. L-am luat cu Black Friday fara sa il fi vazut inainte si e un pic mai mic si mai putin potent decat mi-as fi dorit. As fi vrut AC-60, dar cum nu a fost la oferta, am luat AC-40. Este absolut nou. In plus, intre timp am mai achizitionat un amplif defect de acustica de 65W pe care vreau sa il resuscitez, iar daca imi iese, o sa am doua amplificatoare de acustica, lucru nedorit. Daca nu se vinde in 3 zile aici se va intoarce la magazin, conform celor 15 zile de retur. Mentionez ca il vand la pretul la care l-am achizitionat, pentru pretul actual verificati magazinele. Pretul de magazin este sensibil mai mare (>30-50%). Altfel, amplificatorul are sub 6 kilograme, este foarte portabil avand niste dimensiuni incredibile pentru 35W si "striga" impresionant pentru dimensiunile pe care le are. O jucarie faina, cu acuratete mare. Poze pot pune, insa cum jucaria este brand spanking new, nu vad ce sens are. La schimburi as fi curios de un mixer (eventual ~6-8 canale), poate o chitara electrica sau variante plus bani. Prefer banii. Putere: 35 W (17,5 W + 17,5 W) Difuzoare: 16 cm (6,5 inch) x 2 Alimentare: Adaptor AC Consum de curent: 480 mA Nivel nominal de intrare (1 kHz): GUITAR CHANNEL: -10 dBu; MIC/LINE CHANNEL: -50 dBu/-20 dBu; AUX IN: -10 dBu Nivel nominal de iesire (1 kHz): LINE OUT: -10 dBu Dimensiuni: 362 mm x 241 mm x 265 mm Greutate: 5,3 kg Multumesc!
  16. Dupa ultimele vanzari de pe forum, se pare ca s-a deschis sezonul la Takamine. Si chitara mea a plecat astazi catre noul proprietar. Sa o stapaneasca sanatos(oasa)!
  17. Anuntul este inca valabil, dar chitara este "rezervata" o vreme pana la clarificarea unei potentiale tranzactii. Multumesc!
  18. Salut, multumesc pentru oferta, suna interesant, insa momentan nu am nevoie de microfon.
  19. 400 RON fix ca sa nu mai obosesc cumparatorul cu negocierea a 50 de lei de la 450, iar la pretul asta stationeaza o vreme buna, pana la noi ordine.
  20. Down to 450 RON. Chitara este intr-o stare perfecta, vizual si functional, o chitara acustica frumoasa si prietenoasa cu un incepator. In plus, ai si satisfactia unui sound bun.
  21. Absolut corecta observatia, chitara este in stare perfecta si am cerut 500 RON. Discutabil. Hai sa vedem cat de discutabil, daca exista un doritor.
  22. Vand chitara acusica Takamine GS320-BBS in stare impecabila. A fost folosita putin, doar in casa, a fost cumparata pentru un prieten si a ramas pana la urma la mine, alaturi de sora ei care a fost vanduta in Ianuarie, Takamine G320NS. Se vinde pentru ca in viata mea a intrat un Lag T100DCE. Chitara este superba, si are un sunet incantator. Dupa cum se spune si in prezentarea de la MCMusic, tonul imi pare un pic mai puternic si mai implinit ca cel al chitarei G320NS pe care am avut-o initial. Nu are nici un fel de lovitura sau zgarietura. La fel cum spuneam despre sora ei G320, suna extraordinar, fara termen de comparatie cu alte chitare din aceeasi categorie de pret. Recomand schimbarea corzilor cu unele mai de soi (D'Addario de exemplu). Corzile de pe ea au fost puse de nevoie, sunt noi insa sunt corzi de Lidl. Pretul chitarei este de 500RON. Discutabil. Prefer sa se vanda in Timisoara pentru ca potentialul cumparator sa vada chitara, dar pot discuta eventual si trimiterea ei in tara. Fac poze din orice unghi doriti.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.