Gabi N Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 (edited) Salut! In acest topic voi posta inregistrarile mele.Nu sunt un virtuoz al chitarei, deci (momentan) nu voi incarca melodii foarte dificile si complexe, ci doar cantece ale formatiilor mele preferate. Orice remarca, sugestie sau critica este binevenita si incurajata. Edited February 23, 2017 by Gabi N 1
KILLERSPINU Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 GABI, E FOARTE BINE CEEA CE FACI ! FELICITARI ! ASTEPTAM SI ALTE PIESE ! 1
Gabi N Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Alex, multumesc pentru aprecieri! Prima mea inregistrare cantand la bas este a unei piese pop. Desi nu sunt basist, mi-a placut sa intereptez linia de bas foarte funky si groovy.
Gabi N Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 Prima mea inregistrare in Drop C# este un cover al celor de la Three Days Grace.
Gabi N Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 Through Fire au lansat albumul meu favorit al anului 2016 - "Breathe". Postez un cover al piesei ce da titlul albumului.
Gabi N Posted May 29, 2017 Author Posted May 29, 2017 Postez inca un cover al celor de la Through Fire - Stronger. De data asta o piesa mai agresiva ce aduce un pic a nu-metal-ul anilor 2000.
Gabi N Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 (edited) Inca un cover Timpuri Noi. Malu Valu este una din piesele mele favorite Timpuri Noi. Spre deosebire de varianta de pe albumul Basca Abundentei, sunt prezente cateva efecte electronice care imi plac foarte mult. Piesa a fost inregistrata dupla plecarea lui Artan, la voce fiind Tica Alexe. Edited July 15, 2018 by Gabi N 1
Recommended Posts