Liviu.Pop Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Poate sa faca cineva un tutorial de match-uire a JFET-urilor? De fapt ce trebuie urmarit si cum facem treaba asta? Pedalatorii stiu de ce intreb, iar pe ceilalti nu-i intereseaza.
edy_wheazel Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Vrei sa faci chestii gen MXR Phase 90? Am vazut discutii pe alte forumuri unde multi ziceau ca la jucaria de mai sus nu au imperecheat nimic si nu a fost nici o problema. Au folosit doar J-Fet-uri din acelasi lot, atat.
Razvan S. Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Vrei sa faci chestii gen MXR Phase 90? Am vazut discutii pe alte forumuri unde multi ziceau ca la jucaria de mai sus nu au imperecheat nimic si nu a fost nici o problema. Au folosit doar J-Fet-uri din acelasi lot, atat. Eu cand am facut Phase 90, am luat direct set matched (2n5952) , 4 bucati, chiar pentru Phase 90 Ca sa fiu sincer, nu mi-am batut niciodata capul cu asta, desi pentru unele fuzzuri sa zicem, ar conta iar...dar meh. Daca nu e ceva super sensibil sau mega boutique sau old school ce necesita asta sa obtii "ingredientul special" in sound... mneaaaaah.
Liviu.Pop Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 Pai o sa fac si eu phaser-ul, anyway, cu capsule din acelasi lot, dar as fi interesat sa aflu ce parametri ar putea varia astfel incat sa nu mearga scula cum trebuie (adica, daca nu merge bine, sa fiu eu singura piesa cu functionare defectuoasa).
Liviu.Pop Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 Am gasit un document pe net. Il atasez, poate i-o fi util cuiva. JFET-matcher-rullywow.com-Build-Doc-v1.01.pdf
Recommended Posts