www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ibanez Rgd 7421 Vs Schecter Damien


kiske13
 Share

Recommended Posts

Sînt prea multe diferențe între ele și prea multe lucruri care ar trebui luate în considerare *la nivel personal, de preferință* pentru a te îndruma cineva către una dintre variante.

 

Nu cred să existe o diferență netă între ele pentru a spune că RGD-ul sau Schecter-ul are un avantaj clar și obiectiv față de cealaltă.

 

Ideal ar fi să mergi să probezi în magazin și alegi ce ți se pare ție potrivit. În general, Ibanez face chitare mai finuțe, gîtul, chiar și la RGD e ceva mai subțire și plat decît multe Schecter. Nu ne-ai zis nici prin ce le bagi mai departe, dacă ieși pe scenă, intri în studio sau doar te joci acasă.

 

În multe situații, Ibanez-ul pare mai „rafinat“ (în lipsă de alt cuvînt), pe cînd Schecter lasă o impresie de „straight up metal“. Dar, repet, sînt mulți factori pe care i-ai putea evalua doar tu înainte de a alege.

 

Dacă este să mai adaug ceva în ecuație, o variantă ieftină de Schecter, ca să zic așa, ar fi Cort. Eu mi-am luat EVL-K47 cu un preț ridicol de mic, i-am schimbat dozele și rupe. Nu știu cum s-ar compara cu un Schecter, dar dacă pretențiile sînt doar de dormitor și cîntare între prieteni, poate te uiți și la Cort. Sînt ceva mai masive și cu gîtul mai gros decît Ibanez, dar cred că-s comparabile (fizic) cu (unele) Schecter.

 

Din cîte știu, Schecter nu e în niciun showroom în București, dar Cort au la Senia (magazinul Muzica). Iar Ibanez găsești cam peste drum, la MC Music, inclusiv RGD.

Link to comment
Share on other sites

Salut , iti vand eu un schecter damien elite 7r + case ... nu stiu ce zici tu de doze si cheite , ca schecter damien vinde dotata cu cheite grover si doze emg 81 si emg 85 made in USA

Logic ca schecter e mai buna , ibanezul vine cu doze stock pasive... cheite anonime , pe cand schecter are emg uri si cheite destul de celebre

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.