adipablo Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Salut Se pricepe cineva la reparatii procesoare?Am un andrenalin 3 care nu mai merge,cind il alimentez scrie doar 303 pe ecran..si e mort.Daca apas comenzile de informatie firmware,o ia razna,clipaie din toate ledurile.Ma poate ajuta cineva,tin mult la procul asta.
Razvan S. Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Buna! O intrebare mai evidenta, ai incercat return to factory defaults? "While holding both foot switches, connect power. Continue to hold both until you see “ini” in the display, then release. Warning: this will erase all user data. " 1
adipablo Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 Da,am incercat,nu merge.Ramine blocat pe 303,si vad ca baga si tot felul de zgomote in monitoare. A avut momente cind a mers,dar rare,si cu intreruperi,plipiiri etc:)
Razvan S. Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 303 parca era versiunea Incearca sa vezi totusi ce versiune ai exact si daca scrie 303, si repune versiunea. Daca nici dupa nu merge, ai nevoie probabil de ceva reparatii la ea... Se poate si daca are baterie in interior sa faca asa, si trebuie schimbata. http://www.rogerlinndesign.com/adrenalinn-iii-software-versions.html
adipablo Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 (edited) Da,era versiunea.Am reusit sa-i dau reinitierea si merge,dar cu mici..sincope,mici dereglari.Sper sa fii fost doar un bug pe ssoft,sa stricat singur,fara sa il folosesc.Multumesc oricum:) oricum,setarile care imi plac le stiu pe de rost,deci nu am pierdut nimic:) Edited October 5, 2016 by adipablo
adipablo Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 Tot nu merge,se deregleaza singur si o ia razna.
Vince Windrider Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Incearca sa i schimbi bateria interna ,poate e dusa.
Recommended Posts