Andrei Albu Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 (edited) Salutare oameni buni, Numele meu este Andrei Albu, sunt absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica, promotia 2011. Am 10 ani de experienta in predat si multa experienta de scena, am facut parte din grupuri de jazz, jazz manouche, am cantat muzica fado dar si pop/rock/coveruri. Cu aceasta ocazie imi promovez serviciile pe rgc.ro si va las si contul meu de youtube, unde am incarcat cateva videoclipuri cu mine cantand. Sper sa fie bine primit in comunitatea voastra! https://www.youtube.com/user/andreialbumusic Astept intrebarile voastre despre chitara, armonie, teorie, tehnica, orice! Pot fi contactat la telefon sau prin email. 0757777277 sau andrei.albu.music@gmail.com Edited September 4, 2016 by Andrei Albu 1
mnastase760 Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Absolvent de conservator.Foarte bun profesor si talentat chitarist.Tehnica desavarsita.Apelati cu incredere.Il recomand cu caldura pe Andrei.
VIc Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Foarte bun profesor si foarte rabdator, m-a ajutat sistematic cu materia pentru admiterea de la Unmb, recomand cu caldura! Big up!
iulia_i Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Salut, imi poti trimite si mie detalii pe privat? ce pret ar fi pe sedinta si in ce zona din Bucuresti? mersi!
Recommended Posts