aleexrobin Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 (edited) Salutare, de ceva timp am probleme cu doza bridge, cand schimb din comutator pe ea cateodata am surpriza sa se auda mai incet ca si cum nu ar avea gain , se poate sa fie de la comutator? Chitara este un Epiphone Les Paul Special II Edited August 4, 2016 by aleexrobin
edy_wheazel Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Da, e de la switch. Banuiesc ca doar la bridge ai problema. Daca ii dai o bucata, isi revine?
sam Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Switch si de la mine. Am avut aceeasi problema la un PRS si un Epiphone SG. De obicei daca il comutam de mai multe ori sau il miscam un pic pe pozitie isi revenea. Gasesti pe eBay switch-uri chinezesti cu $2 bucata. Nu te hazarda sa bagi prea multi bani in chitara aia. Parerea mea...
Posho Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 La fel la PRS SE 24 Custom, switch-ul si gata. "Asa face ele".
aleexrobin Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 (edited) Salut da doar la bridge este problema inainte cand ii mai dadeam un ``pumn`` isi revenea acum vad ca nu isi mai revine deloc o sa incerc sa schimb switch-ul, Edited August 5, 2016 by aleexrobin
Recommended Posts