www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello,

In urma curateniei, am gasit doua difuzoare care zaceau cuminti in cutii.

Avem asa:

CELESTION G12T-75, 16 Ohm, Made in England - 300 Ron (scos din cabinet Marshall achizitionat nou acum vreo..10 ani?)

CELESTION TEN 30, 8 Ohm, 10", Made in China - 100 Ron (scos dintr-un Princeton contemporan achizitionat nou acum 1 an)

Ambele impecabile estetic si tehnic

VdVmusic Studio

0722353935

post-3188-0-50368200-1466513104_thumb.jpg

post-3188-0-09128500-1466513115_thumb.jpg

post-3188-0-93576400-1466513121_thumb.jpg

post-3188-0-94842400-1466513128_thumb.jpg

Edited by parocock
  • Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Celestion G12T-75, 16 Ohm Fara suparare... dar am gasit pe internet in mai multe locuri varianta noua la pretul de 400 si 500 lei. Nu e putin cam scump 300 de lei tinand cont ca are 10 ani? De asemenea daca ai putea sa imi spui in ce maniera s-a folosit ar fi super (cam cate ore, in concerte, repetitii, unde l-ai tinut pe aceasta perioada, cat timp a stat nefolosit etc). Multumesc.

• 3 months later...
Posted (edited)

Hello! Sorry, am uitat sa ma uit peste topic. Dif.ul e impecabil, a fost cantat la volum moderat tot timpul, aprox de doua ori pe saptamana (x nustiucati ani, maxim 10 :). Nu ai de ce sa iti faci griji, este "one of those" Made in England mofos.. el si Keith Richards o sa ne ingroape pe toti :)

Poti alege desigur o varianta noua, personal nu cred ca este o atat de mare diferenta intre Made in England si Made in China, insa tine cont ca luat de nou ii trebuie niste f multe ore bune de cantat pana il aduci la parametrii sonici maximi.

Eu ofer the real deal. Plug and play.

Edited by parocock
Posted

Salut. 

Pana mi-ai raspuns mi-am cumparat cabinet nou cu V30 :P Va dura ceva timp, dar asta este.

Multumesc oricum!

Spor!

Hello! Sorry, am uitat sa ma uit peste topic. Dif.ul e impecabil, a fost cantat la volum moderat tot timpul, aprox de doua ori pe saptamana (x nustiucati ani, maxim 10 :). Nu ai de ce sa iti faci griji, este "one of those" Made in England mofos.. el si Keith Richards o sa ne ingroape pe toti :)

Poti alege desigur o varianta noua, personal nu cred ca este o atat de mare diferenta intre Made in England si Made in China, insa tine cont ca luat de nou ii trebuie niste f multe ore bune de cantat pana il aduci la parametrii sonici maximi.

Eu ofer the real deal. Plug and play.

• 9 months later...
  • 5 months later...