Guest Baumwolle Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jam-ul hard & heavy devine oficial! Incepand de joi, 22 februarie, serile de jam hard & heavy din clubul Big Mamou vor deveni ceva regulat. Asa ca luati-va chitara, bass-ul, betele de toba sau corzile vocale si veniti sa cantati pe scena din Big Mamou, sub indrumarea celor de la Sidesteppers, din doua in doua joi, de la ora 20.30! Va asteptam! Adresa: club Big Mamou, Splaiul Independentei 2B Contact, rezervari: 0724 671 108 , 0744 520 149
vektor Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Bun asa ! Am impresia ca o sa ne vedem cam des pe acolo ... :)
Guest Baumwolle Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Este vorba de Horia de la Alias & compania.
Doctor X Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Aaaa, acu' m-am lamurit. Sa vedem cum stam cu timpul.
Guest Baumwolle Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Uf. Vor fi doua jam-uri pe saptamana, unul martea, sub indrumarea lui Cyfer, si unul joia, gazduit de cei de la Sidesteppers.
horica Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 @un tobar:bai razvane,tu esti cam uituc:) sper ca nu ai uitat ca pe 15.03 avem cantare:)))) sidesteppers e o confirmare:rock-ul nu a murit... probabil o sa incepem cu pustii de la x-plod(nu de alta dar cineva tb sa si cante acolo ).....dupa aia o sa dam tonul si o sa asteptam muzicantii(sau muzicienii....sper eu) @cyfer:maestre sper ca o sa vii cu iulica-bomba blonda:) pt niste zepp.... in rest....rock on si apropo,nu o sa fie in fiecare joi,ci doar o data sau de doua ori pe luna,in functie de cum o sa iasa treaba joia viitoare...asa ca hai sa facem o treaba serioasa.... ROCK ON...
Guest Baumwolle Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 In cazul asta, imi cer scuze pentru neitelegere. tIn continuare, jam-ul hard & heavy devine oficial incepand cu joi, 22 februarie, datile ulterioare urmand a fi anuntate in cadrul acestui topic.
Un Tobar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Va asteptam in seara asta la jam sesion.In deschidere trupa X-plod urmata de trupa Alias.
Cursedone Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 da sambata sau vineri nu e nici un jam? ca totusi unii dintre noi mai se duc la scoala dimineata pe racoare
Un Tobar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 da sambata sau vineri nu e nici un jam? ca totusi unii dintre noi mai se duc la scoala dimineata pe racoare Din pacate nu.
Un Tobar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ptr Horica care a incercat sa faca ceva frumos dar nu a avut cu cine.Multumesc lui Vlad ca s-a urcat pe scena si "multumesc" celor care se cred instrumentisti dar nu au putut sa vina in seara asta.
cyfer Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Îmi pare rãu cã n-am mai ajuns... Nu trebuie sã vã faceți probleme cã nu a fost destulã lume. Unui eveniment de genul ãsta îi trebuie timp sã se "aºeze" ºi lumea sã înceapã sã vinã regulat. În serile de marți eu am cântat primele sãptãmâni singur sau aproape singur...
cyfer Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Da, de 3 ori, parcã, am fost numai eu cu chitara, iar odatã au fost doar doi spectatori. Doi spectatori ºi eu cântând la chitara... Dacã ar fi ºtiut chitariºtii care se înghesuie acum sa intre pe scenã...
Guest Baumwolle Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Haideti totusi sa-i multumim lui Hix, ca daca nu aparea el cu una bucata chitara, ar fi fost o seara hard & heavy a cappella.
LORD-C Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dap, misto kitara, pacat ca l-a mancat pe horia sa bagam judas... ati auzit vreodata judas manea? ... cei care au fost, au auzit
horica Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 multumiri x-plod fara voi...vai si amar.... halal muzicanti,ca altfel nu va pot spune...chitaristii si bassisti lu peste:va e lene sa va carati instrumentele cu voi ,de parca ati avea cine stie ce apucati-va de muzicuta sau nici aia nu o puteti cara cu voi...mie imi place dupa jam-uri din astea:"mama,daca veneam yo cu chitara,ii rupeam ,ii spargeam....dar pacat ca nu mi-am adus chitara,iar aia pe care am bagat suna infect,nu avea efectul potrivit,nu ma auzeam,aia nu stiau piesele pe care le stiam eu,etc..." eram asa de suparat joi seara ca imi venea sa sparg niste capete.... si ma repet:in stilu asta o sa ajungeti niste sculeri matriteri sau prelucratori prin aschiere de frunte,tara se va putea baza pe voi...tot ce stiti e sa carcotiti,sa criticati,sa va plangeti in cel mai lamentabil mod si sa puneti intrebari idioate:oricum nu le-ati pricepe raspunsurile......daca vine cineva cu o idee,o initiativa,o chestie care sa mai invioreze un pic viata ,imediat ceva nu e bine:dar voi ce faceti fratilor in afara de spume la gura????????????? razvan:si-a adus tobele pt voi si voi:nexam hix:mare om ,mare caracter:nu s-a plans ca cineva poate o sa-i rupa corzile,ca nu are efect,ca nu mai stiu si eu ce vlad si bumbac:intotdeauna acolo unde trebuie,plini de bunavointa si veselie toata stima,din nou pt x-plod,pt bogdan si liviu:multumiri din tot sufletul pt voi ceilalti oricum,nu ma dau batut si o sa continui chestia asta...poate o sa va treziti si voi si o reusiti sa va urcati pe o scena,fie ea si in big mamou si o sa cantati in fine ceva rock on
Guest Baumwolle Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hehe, Horica, si tu ai fost o gazda pe cinste!
Guest seraphx Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Joi se mai intampla ceva? ca m-as deplasa si eu, daca nu intervine ceva, ah si vin si cu basu, daca tineti neaparat la niste coveruri sa-mi ziceti si mie asa in mare sa arunc un ochi ceva la ele, ca n-am mai facut un cover de vreo 6-7luni cred
Guest Baumwolle Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Joi acum nu se tine. Pentru mai multe informatii, viziteaza site-ul celor de la Big Mamou.
comanel Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 se intampla ceva azi? am inteles ca e concert.. ma insel?
horica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 in functie de programul din mamou sau de trupele care renunta pe ultima suta de metri la cantare,speram ca daca nu saptamana viitoare,cealalta sa mai tragem un sidesteppers electric jam! rock on
Recommended Posts