darkskater96 Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Am un Ibanez prestige rg3570 si am avut o problema respectiv mi am scapat chitara la repetitii pe jos.A cazut peste procesor si doza a sarit.Sistemul de prindere e cu un burete si surub.Problema e ca nu mi se mai infileteaza surubul ca s a largit gaura din lemn.Ce as putea sa fac? Iar corpul chitarei s-a fisurat unde se prinde gatul de corp.Daca il misc scartie oleaca.E o problema majora acest lucru si daca da cum pot remedia si acest lucru? Daca e grav o duc la lutier dar ma intereseaza mai mult cum sa fac sa prind doza inapoi pentru inceput.
Airhead Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 cu superglue este o varianta ok, poti insuruba si cand lipiciul este neintarit, va prinde si surubul in gaura si asa ai rezolvat toate problemele. pentru cealalta parte, ar trebui sa apelezi la un lutier, sa nu plece mai mult crapatura, mai ales ca are corpul de tei.
darkskater96 Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 Mersi pentru idei!Acum daca cunoasteti un lutier bun prin Cluj va rog sa-mi spuneti.Si cam cat m-ar putea ajunge sa o repar?
Airhead Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) conteaza si cat de grava este crapatura. la cele bolt-on se crapa frecvent la imbinare corp-gat, insa dintr-o lovitura poate rezulte o crapatura mai serioasa. incearca sa o desfaci sa vezi daca crapatura este doar la nivel de vopsea/lac sau a ajuns in corpul chitarii mai adanc. in functie de asta poti sa aplici local ceva lipici, tot superglue, sau trebuie sa o duci la "doctor". Edited April 25, 2016 by Airhead
baltazar181 Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Totu-si e un Ibanez Prestige nu un jeg, mai bine il duci la un lutier sa-ti rezolve problemele
darkskater96 Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 Pai de asta nu prea vreau sa ma bag pe ea, ca daca o sa se frece corpul cu totul parca nu o sa imi vina sa dau 500 de euro pe unul identic si nici nu stiu daca o sa mai gasesc unul.Tinand cont ca vad ca pretul chitarei tot creste... cam asa arata....nu cred ca e vorba doar despre lac
Recommended Posts