ChillDrake Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 (edited) Salut. Vreau sa invat la chitara, si nu neaparat acasa, dar am scoala, si pana la vara nu pot sa ma duc niciunde ca sa invat sa cant la ea [la noi nu sunt profesori de chitara & others]. Si as vrea ca totusi sa invat ceva si pana atunci, ca parca mi-e rau sa stau 3 luni in casa cu ea si sa nu fiu in stare sa stiu ceva pe la ea. Am un Flame 831 CG si stiu ca e destul de ieftina, dar o sa cant la ea 2 ani sa ma invat si dupa o sa imi iau ceva mai "power". Asa ca ma adresez voua, chitaristilor, vreau sa imi recomandati carti[pdf, free], topicuri de pe acest forum, filme orice, cu care pot invata teorie si practica. Dar nu stiu cu ce sa incep, cand sa incep, cat sa exersez la ea in fiecare zi si mai ales ce sa exersez. Vreau sa precizez ca nu ma grabesc niciunde,nu imi trebuie "ghiduri" rapide, dar incomplete, vreau ghiduri pas cu pas, in care se explica si pentru un om care nu prea le are cu muzica [ma refer la definitii, si la chestii] si care nu a mai pus niciodata mana pe o chitara. Va multumesc!! Edited March 25, 2016 by ChillDrake
lefmir Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 cauta "learn and master guitar" de la steve krenz. 1
Mr_Doc Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Personal mi-a fost de folos metoda lui Matteo Carcassi (se gaseste pe Okazii) si metoda d-lui Adi Manolovici ( se gaseste pe site-ul personal), dar lasa-te dus si de feeling, ajuta. Bafta multa!
bobel2007 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Justin Sandercoe are un site foarte bine pus la punct, în care te ia de la 0 și te duce destul de departe dacă te ții de treabă. Marty Schwartz are multe tutoriale cu melodii simplificate pe canalul său de Youtube . Spor!
Recommended Posts