twister Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 (edited) o piesulica...chitarile au foarte putin distors insa trebuie curatate de ceva frecvente mizerabile. pareri death.mp3 Edited February 10, 2007 by twister
Falling_into_infinity Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Foarte misto...am eu un pic impresia sau e chiar in genu' Death? Cred ca ii trebuie un solo pe undeva mai consistent. De ce nu dai un pic mai tare clapa ca parca e prea in spate?
twister Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 o fi ceva si din death:)..clapa aia e asa acolo putin de fundal. Cred ca am s.o dau oricum
Guest Animal Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 o piesulica...chitarile au foarte putin distors insa trebuie curatate de ceva frecvente mizerabile. pareri Super,hombre.Nu vrei sa incerci si ceva mai cu iz de hardcore pe alocuri?...apropo de frecvente mizerabile,cred ca de la tobe ai putea curata ceva-ceva.Ce faci tu acolo(am ascultat mai tot ce ai pus pe forum) cam lipseste din peisajul metal romanesc si ma intrebam daca are cineva in tzara asta "inima" pt asa ceva.Pacat ca nu iesi(sau iesiti,daca ai trupa) pe piata.Sau asa ceva nu se promoveaza la noi,ha?...Mda.Oricum,tine-o tot asa
twister Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 nu place frate la nimeni genul asta stai linistit. mai postez o varianta mai lunga si cu solo:) Din pacate am pierdut momentan pluginul cu clapa dar se rezolva si in curand o sa pun o varianta cu bas, voce si vioara. just wait and see:) death.mp3
twister Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 (edited) multumesc..orice lucru spus ma ajuta sa continui Edited February 15, 2007 by twister
Falling_into_infinity Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 f misto....astept varianta completa. zi-mi si mie de curiozitate in ce soft faci patternurile de tobe.
Killahead Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 EXCELENT!!! Ma abonez si eu la piesa completa.
ciuci Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 (edited) multumesc..orice lucru spus ma ajuta sa continui nu prea e de nasul meu sa postez aici (adica si-au dat destui mai experimetati cu parerea) dar daca tu zici ca conteaza si pareri umile, atunci tin neaparat sa te felicit si eu! uber uber! Edited February 17, 2007 by ciuci
twister Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 conteaza orice parere... tobele le.am facut in EZdrummer (e un soft Toontrack). Kitul este "drum kit fromn hell". Nu am stat eu prea mult sa aranjez tobele dar va asigur ca e uimitor cat de real poti sa le faci sa sune. Ascultati de pe site sampleuri: http://www.toontrack.com/product_demos.asp
LORD-C Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Felicitari maestre, felicitari... si eu astept varianta completa!!!
Guest MrJackson Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Foarte misto chitara, dar tobele suna nitel cam... fake
Alex_Strat69 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 chiar nu-mi vine sa cred , si eu nu-s cu chestii de astea chiar deloc , insa ce faci tu acolo ma gadila foarte placut la timpan . Intr-adevar tobele sunt putin sacaitoare . ROCK MAMAIE !!!
twister Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 (edited) chiar nu-mi vine sa cred , si eu nu-s cu chestii de astea chiar deloc , insa ce faci tu acolo ma gadila foarte placut la timpan . Intr-adevar tobele sunt putin sacaitoare . ROCK MAMAIE !! in cazul asta chiar am sa le mai lucrez:)...insa spuneti.mi va rog unde e buba cea mai mare, la soundul tobelor sau la compozitia lor.. tnx Edited February 27, 2007 by twister
igorr Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 nu place frate la nimeni genul asta stai linistit. mai postez o varianta mai lunga si cu solo:) Din pacate am pierdut momentan pluginul cu clapa dar se rezolva si in curand o sa pun o varianta cu bas, voce si vioara. just wait and see:) Imi place foarte mult sound-ul. Ne poti spune ce rig ai folosit ca sa obtii tonurile astea? Daca nu este cumva secret profesional...
Falling_into_infinity Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 (edited) am mai ascultat odata acum. La tobe parca ai fusul prea tare si toba mare prea incet, la fel si tomurile. Tonul de chitara imi place, baga si un bas ca sa sune cu c**** . Si bucata de la sfirsit suna misto...e o combinatie intre stilul Pestilence si Death Edited February 27, 2007 by Falling_into_infinity
Guest arosulescu Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 BRAVO foarte foarte misto .... nu ai tema .... f***-i ... sau poate e prea subtila pt mine..... nu raman cu o mica melodioara dupa ce ascult piesa... Eu as evita sa las senzatia succesiunii unor exercitii executate impecabil ... si atat ... dar altfel foarte misto
twister Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 si in sfarsit varianta cu vioara si voce si bas death_voce.mp3
Recommended Posts