Borsec Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Salut, Va rog sa imi recomandati si mie softuri cu care sa pot face negative multitrack MIDI / WAV. Vreau sa fac treaba asta prin folosirea de style-uri de clapa (Yamaha, Korg, etc) Eu sa introduc acordurile pe masura, filll-uri, variatii, etc , si sa fac corectii ulterioare. Un exemplu ar fi Realband / Band in a box. Dar din cate am inteles nu lucreaza cu stiluri de clapa. M-am jucat cu el, suna foarte bine, are stiluri multe, dar doresc si alte opinii Multumesc.
Alin Rosulescu Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Pai daca ai de exemplu o clapa Yamaha, poti inregistra pe un stick usb, in format midi/wav, o piesa facuta cu style-urile clapei si dupa aceea o importi in DAW-ul preferat.
Borsec Posted March 14, 2016 Author Posted March 14, 2016 Problema e ca nu am clapa, si nici nu as da bani doar pentru a inregistra niste negative.
Xpiral Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 (edited) din ce stiu eu numai cu band in a box poti face asa ceva. in restul le faci mai mult sau mai putin la mana depinde ce vrei si pentru ce iti trebuie. in orice daw poti baga orice melodie blues in format midi. lasi numai bass-ul tobe si chitara ritm si cu niste vst-uri ai backingul... Edited March 15, 2016 by Xpiral
Borsec Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 (edited) Confirm : Realband / Band in a box suna FOARTE bine, chiar daca nu accepta stiluri de clapa. Edited March 23, 2016 by Borsec
Recommended Posts