demil22 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Pret: 1600 Localitate: timisoara Contact: 0737447166 Link producator: http://www.jerryjonesguitars.com/shorthorn-guitar.html Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Am primit chitara asta din America. Nu stiu prea multe despre ea in afara de faptul ca nu se mai fabrica. Un tip pe nume Jerry Jones avea o fabrica in Nashville care a fost inchisa in 2011. Pretul ei noua era de 1230$ . Functioneaza totul cu exceptia potului de ton care poate fi reparat usor. SI butoanele de la poturi au fost inlocuite cu unele din plastic (asa am primito). Scuzati pentru calitatea proasta a pozelor. 1
demil22 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 E același model de chitara dar producători diferiți .
lefmir Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 (edited) mi se pare foarte ciudat ca o copie de danelectro e mai mult decat dublu decat originala. nu prea inteleg ce ar putea fi facut mai sofisticat la un danelectro. si nu inteleg de ce are 3 suruburi de prindere, in linie, pentru gat, in loc de 4. edit: nu e o critica adusa anuntului, e o critica adusa producatorului ca nu lasa sa se inteleaga cu ce e superioara unui danelectro. Edited January 30, 2016 by lefmir 1
demil22 Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Înțeleg ce spui si nu am nici o idee de ce e asa . Dar de sunat suna foarte bine 1
demil22 Posted February 9, 2016 Author Posted February 9, 2016 Din pacate nu . Dar trimit prin courier cu verificare.
Recommended Posts