Jihad Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 (edited) Deci pana la urma, din ce e facuta chitara asta? Uitati 3 link-uri din care 2 sunt de pe pagina oficiala in care este specificat cate un alt fel de lemn. ) Aici spune Poplar Aici e Alder Iar aici Indian Cedro Tare dubios... Crezi ca e alder si defapt poate sa fie poplar sau indian cedro. Daca vrei s-o cumperi, de unde stii ce-i pe sub vopsea? Edited February 6, 2007 by Jihad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Pai luati jecson in continuare Pe o nota putin mai serioasa, singura explicatie care mi-o pot da este ori ca este vorba de un re-issue, ori dat fiind faptul ca aceasta chitara se produce cu siguranta in mai mult de un loc in lumea asta, poate fi facuta din lemne diferite in locatii diferite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 (edited) Toate JS vazute de mine (4 sau 5) erau varianta 3 (indian cedro ~ cheap wood ) Edited February 6, 2007 by vektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 yeah..and brad is caca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 seriile JS sunt facute in india so normal ar fii sa aiba indian cedro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Pai normal. Pentru ca dkt inseamna "de kacat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorr Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Nu uitati ca si chitarile sunt facute pentru mai multe piete si distribuitori (una se vinde in USA la Ed Roman, alta se vinde la Thomann, alta la Marrugat (Andorra-tax free) si alta la Campia Turzii...Nu e vorba de brand ci de pretul de achizitie (en-gros). Jihad, nu cred ca gasesti undeva cele 3 variante la acelasi pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jihad Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 Deocamtada nu intentionez sa-mi iau asa ceva. Eu am ceva mult mai bun. Doar eram cuios, cum faci sa nu-ti iei teapa? De ex cineva vrea sa o cumpere, plateste mai mult sa zicem, pt varianta din alder. Pe factura sa fie trecut alder, dar de unde stii ce marie se afla sub palarie? Intelegeti ce vreau sa spun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Deocamtada nu intentionez sa-mi iau asa ceva.Eu am ceva mult mai bun. Doar eram cuios, cum faci sa nu-ti iei teapa? De ex cineva vrea sa o cumpere, plateste mai mult sa zicem, pt varianta din alder. Pe factura sa fie trecut alder, dar de unde stii ce marie se afla sub palarie? Intelegeti ce vreau sa spun? pai ... canti pe ea ... si-ti dai seama daca suna bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jihad Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 Da... suna bine. Si o compari cu ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratfan Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Pai normal. Pentru ca dkt inseamna "de kacat" ... sau JS - Javra Sugara Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Pe factura sa fie trecut alder, dar de unde stii ce marie se afla sub palarie? nu-ti iei culoare compacta (negru, albastru, rosu). iei si tu trans-black/red/blue sau amber si atunci se vede cu ochiu' liber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 nu-ti iei culoare compacta (negru, albastru, rosu). iei si tu trans-black/red/blue sau amber si atunci se vede cu ochiu' liber Oarecum, dar nu garanteaza neaparat ce vezi sub lac este chiar lemnul din care este facut restul body-ului.Multi producatori folosesc placi cand fac finish-ul, asa ca ceea ce ai vedea ar fi doar un "capac". Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 corpul ala de chitara nu are doar fata, unde se poate placa cu altceva. mai are si spate si laterale.... ma rog cum ziceti voi eu unul nu mi-as lua culoare compacta nici macar de la G.......... gibson bah, nu grosmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts