Soulmaster Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Am o intrebare pentru posesorii se Squier de pe acest forum... in special pentru cei ce au avut curajul sa desfaca chitara. Intrebarea suna cam asa: Intr-un squier affinity as avea loc sa pun doze humbucker? (una la neck si una la bridge) fara sa scobesc lemnul?
hihi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Am o intrebare pentru posesorii se Squier de pe acest forum... in special pentru cei ce au avut curajul sa desfaca chitara. Intrebarea suna cam asa:Intr-un squier affinity as avea loc sa pun doze humbucker? (una la neck si una la bridge) fara sa scobesc lemnul? In Bridge s-ar putea sa ai loc, dar in Neck nu cred. De ce nu incerci niste mini humbs ? Asa nu-ti mai trebuie nici alt pickguard si nici sapaturi in lemn.
guitar88 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 This should help a bit: http://vai.com/phpBB2/viewtopic.php?t=20952
Guest EPSYLON_CURSE Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Daca e fat are loc in bridge altfel nu are loc nici in bridge.
cearny Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Affinity-ul lui Cosmin era gaurit pentru humbuckere sub pickguard. Deci, pregateste-te sa tai niste plastic si gata
Cosu Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 DA! Sunt posesorul unui affinity din 2004 si in chitara este loc pentru 3!!! humbuckere. Am pus pe chitara cu succes un humbucker normal.
Squier Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 nu inteleg de ce sa scobesti sarmana chitara si nu ii pui mini humbuckers..iti recomand dimarzio hs3..si te rezolva complet de alte munci
doi20 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ai citit tot threadu'?... a zis ca are deja dozele pe care le vrea
Guest anghelescu Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dupa ce schimbi dozele sa ne spui parerea ta..., daca a meritat etc
Squier Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 eu doar recomandam ceva stiu ca are dozele pe care le vrea.o sa imi upgradez si eu o chitara asemanatoare si va dau impresii
Guest EPSYLON_CURSE Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nu si-a mai luat squier affinity- treadul asta e de mult timp dead and buried.
doi20 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 @Squier: cum recomanzi ceva daca impresiile vor veni?
Squier Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 @Squier: cum recomanzi ceva daca impresiile vor veni? pt ca stiu cum suna dozele pe alte chitare..si experimentez pe o chitara ca a lui
Guest Morgan Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 mah voi 2 o dati in razboi, va cunoasteti macar? ca sa va duelati ca gentlemenii
doi20 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 (edited) mah voi 2 o dati in razboi, va cunoasteti macar? ca sa va duelati ca gentlemenii dar e fata (si nu, nu o spun la modu' critic ) Edited April 3, 2007 by doi20
Guest Morgan Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 si ce ma, daca e fata nu poa sa se dueleze ca un gentleman? asta e discriminare
Recommended Posts