Burb Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 joia viitoare (8 feb) avem electric jam in big mamou...un soi de serile lui cyfer dar pe rock ( pletos )...hard,heavy si clasic toti cei care vor sa bage riffuri super cunoscute si nu numai sa vina joia viitoare in mamou let there be rock!!!!!!!!!!!! p.s. zic sa va vb intre voi sa nu fie 10chitaristi si 3 vocali....mai aduceti un tobar un bas ceva...ca sa fie treaba completa... ,,,cam atat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 venim sa facem pleata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 (edited) venim sa facem pleata!!! errm ... tu vorbesti ? btw, s'a mutat seara de jam de marti, joi ? Edited January 30, 2007 by vektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 ma zbat si io cu cata pleata am ce sa fac...poate ma si bag si fac pleata pe scena, ca aveam chef de ceva mai nervos decat bluzul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Uuuu, iata ceva ce pot face. Voi fi prezent cu freza mea a la John Lennon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 fuck yeah!!! vin da nu cu chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfer Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Se poate face rock pletos si marti... E vorba de jam nu de blues-jam Asa ca doritorii pot face si marti si joi. rock on ps. nu se muta nimic de marti pe joi, e SI joi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Stabilim un fel de setlist sau venim cu ce stim? Eu propun ca "Breaking The Law" sa fie bannable on sight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Stabilim un fel de setlist sau venim cu ce stim? Eu propun ca "Breaking The Law" sa fie bannable on sight. wtf? de ce? eu propun nothing else matters sa fie banable on sight. anyway de-abia astept! dar cum adica, e si marti, 5 feb si joi 8 feb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 (edited) (In fiecare) Marti e jamul lu Cyfer, joia (asta) e jamu de heavy. Punem pariu ca o sa fie Breaking the Law, Paranoid si The Trooper? Poaaate si For Whom The Bell Tolls. Edited February 1, 2007 by domnul Rig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 (In fiecare) Marti e jamul lu Cyfer, joia (asta) e jamu de heavy. Punem pariu ca o sa fie Breaking the Law, Paranoid si The Trooper? Poaaate si For Whom The Bell Tolls. cam asa e, sper sa fie macar un cantec de la iced earth sau 70s judas priest. daaaar decat stupid shit gen nothing else matters sau st. anger, prefer cantece de-alea. offtopic: tu ce ai vrea sa auzi acolo(no offense intended)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iron_Mask Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Hmm, poate sa vina oricine sa cante? Si asa va fi in fiecare joi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 joia viitoare (8 feb) avem electric jam in big mamou.. Nu, nu va fi asa in fiecare joi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest miky Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 nu vreau sa fiu rau... da ... mie 'mi-e frica de ce o sa iasa aj veni si eu mai tarziu... da nu trebuia sa faceti o lista cu piese pe care sa le poata canta toti? ca altfel o sa fie numai smoke on the water.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
horica Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 sa speram ca nu va fi asa....asteptam oameni pregatiti...in suflet si-n ficat pt o seara de metale.....mai mult sau mai putin grele asa ca haideti cu totii apropo,daca cineva a cantat deja o piesa ,nu o mai repetati...veniti cu ceva nou:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest miky Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 o sa iasa haos, fiecare o sa bage un lick pe care il stie si asta e piesa... deasta zic sa fie o lista (chiar daca inseamna ca n-o sa mai fie chiar jam session)... dar macar o sa sune cat de cat... daca nu, sa vina cu o foaie cu structura piesei... asta ca sa avem si public... sa nu fuga toti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Pai hai sa zicem fiecare cate o piesa pe care o stim si pe care vrem s-o cantam. Incep eu: Judas Priest - Electric Eye. Simpla piesa. Eu sunt chitarist, btw, ca sa nu fie nici o confuzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Pai hai sa zicem fiecare cate o piesa pe care o stim si pe care vrem s-o cantam. Incep eu: Judas Priest - Electric Eye. Simpla piesa. Eu sunt chitarist, btw, ca sa nu fie nici o confuzie. cu the hellion? daca da vezi cum faci sa nu stim ca e the hellion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 cu the hellion? daca da vezi cum faci sa nu stim ca e the hellion Da desigur ca cu tot cu Hellion. Da' pana acuma se pare ca o cant singur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Da desigur ca cu tot cu Hellion. Da' pana acuma se pare ca o cant singur. Ma bag si eu. Daca ma primesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Ma bag si eu. Daca ma primesti Welcome aboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Recomand sa isi ia cineva inima in dinti si sa vina cu o lista de mai mult de 5 piese simple - si nu uiati ca aveti nevoie si de basist si de tobosar si de solist care sa stie piesele. Ar fi grozav daca ati stabili lista de piese pana pe marti, altfel presimt o mare debandada joi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Ar fi grozav daca ati stabili lista de piese pana pe marti, altfel presimt o mare debandada joi. Hehe, jam-urile din viking se stabileau cu luni inainte si tot era haos si nimeni nu stia sa cante. Cu mici exceptii, desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RipperC Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 As fi dispus sa calc pe acolo joi si sa si cant ceva, for old times sake... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Hehe, jam-urile din viking se stabileau cu luni inainte si tot era haos si nimeni nu stia sa cante. Cu mici exceptii, desigur. Fiecare se intinde cat poate, nu cat vrea. Una e sa canti o piesa de la Death, alta e sa canti competent macar un AC/DC ..a, sau stai, voi vroiati sa cantati thrashareli on the first date? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateiutzu Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 oaaa .. chiar de ziua mea ... ! vin sa va vad cu cea mai mare placere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 nu pune nimeni macar o idee de setlist sau e ca la "surprize,surprize"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
horica Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 pai yo zic sa incepem usor: bad to the bone tush all right now running free the jack knockin' on heaven's door born to be wild black night another one bites the dust cam astea ar fi piesele cu care o sa incepem.....pe masura ce se incing oamenii bagam ce stiu cei de pe scena apropo,cyfer,sa vii pt niste led zepp la inceput de tot o sa existe si vreo 3 piese proprii:) burb,sa vii pregatit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 ^ una singura e heavy [metal] (Running Free), iar alta se apropie (Black Night). In rest, chestii care se canta la jam-ul [de blues] al lui Cyfer. Si nu am auzit nimeni sa zica ca aduce vocal/bassist/tobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 ^ una singura e heavy [metal] (Running Free), iar alta se apropie (Black Night). In rest, chestii care se canta la jam-ul [de blues] al lui Cyfer. Si nu am auzit nimeni sa zica ca aduce vocal/bassist/tobar. pai e HARD'n heavy !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts