vladbogdanv Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Pret: 9000 RON Localitate: Bucuresti Contact: vladbogdanv@gmail.com Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Nu accept schimburi. Predare personala in Bucuresti. 9
TheOnlyKtulu Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Salve! Cred că ne-ar ajuta, dacă ai trece niste linkuri cu referințe. Nu neapărat preturi din alte magazine din SUA sau Europa (desi ar fi bine-venite si alea). Dar să vedem detalii date măcar de producător. Mersi mult!
prophet Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 =))))) nu am putut sa ma abtin... si imi cer scuze vanzatorului... omule (pt baiatul de mai sus) ce "linkuri cu referinte" iti trebuie )) e un custom 24 in toata splendoara lui... omul a pus pozele cu lucrurile care intereseaza cel mai mult (ex freboardu)... pt restu exista google... 1
Blackthorn Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Va ajut eu putin, e posibil sa ma insel pe ici pe colo, dar din ce se vede cam asta pare sa fie: corp mahon, top maple non 10 top si nu e in nici un caz quilted (de obicei le gasesti de la seria Artist in sus) grif mahon cu tastiera rosewood, birds inlays, 24 taste, profilul pare din poza wide thin switch rotativ schimbat (sau comandat special asa) cu switch cu 3 pozitii si posibil push pull pentru split pe potul de ton dozele par a fi VB si HFS Tremolo-ul clasic PRS, cheite acordaj Phase 2 si case original 3
vladbogdanv Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 Salutari, nu am pus link-uri pentru ca este un model clasic custom 24 (toate datele necesare fiind pe site-ul lor), fara doze speciale 57/08 sau sa fie vreun 10 top, iar link-uri cu preturi nu pun pentru ca modelul acesta nu mai apare pe thomann sau pe alte site-uri de specialitate (apar doar modele anniversary sau 10 top care sunt de la 4000 de euro in sus, iar pe ebay sunt ori modele mult mai vechi ori difera prin anumite particularitati) . Multumesc Blackthorn pentru descriere, dar in cazul acestui model iti garantez ca este un quilted top( n-am facut cele mai reusite poze ), in rest totul este 100% corect . 1
Airhead Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 (edited) Plain top la PRS americane nu prea am vazut, sunt Carved Figured Maple (Flame sau Quilt), insa aici difera intensitatea desenului si implicit pretul. Iar pretul unui Custom 24 de nou este de la 2.800 euro in sus in Europa. Edited October 6, 2015 by Airhead 1
Blackthorn Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 De acord, dar modelul acesta in particular nu are un desen prea spectaculos, este mai degraba flame maple (moderat) decat figured. In fine, e o chitara frumoasa si pun pariu ca si foarte bine lucrata, doar e PRS. 1
vladbogdanv Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Cobor pretul pana la 7500 Ron pana vineri 6 noiembrie
adrianni Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Pune te rog o poza cu spatele chitarei. Best
vladbogdanv Posted September 29, 2017 Author Posted September 29, 2017 Salutare. Rog stergerea acestui anunt, o zi faina!
Recommended Posts