www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vladbogdanv

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Epiphone les paul

vladbogdanv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Salutare. Rog stergerea acestui anunt, o zi faina!
  2. Salutare. Rog stergerea acestui anunt o zi faina!
  3. Cobor pretul pana la 7500 Ron pana vineri 6 noiembrie
  4. Salutari, nu am pus link-uri pentru ca este un model clasic custom 24 (toate datele necesare fiind pe site-ul lor), fara doze speciale 57/08 sau sa fie vreun 10 top, iar link-uri cu preturi nu pun pentru ca modelul acesta nu mai apare pe thomann sau pe alte site-uri de specialitate (apar doar modele anniversary sau 10 top care sunt de la 4000 de euro in sus, iar pe ebay sunt ori modele mult mai vechi ori difera prin anumite particularitati) . Multumesc Blackthorn pentru descriere, dar in cazul acestui model iti garantez ca este un quilted top( n-am facut cele mai reusite poze ), in rest totul este 100% corect .
  5. Pret: 9000 RON Localitate: Bucuresti Contact: vladbogdanv@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Nu accept schimburi. Predare personala in Bucuresti.
  6. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: vladbogdanv@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Korg microKEY 37, controler/claviatura MIDI USB cu 37 clape-mini dinamice. Aceasta claviatura vine dotata cu rotita de pitchbend, rotita de modulatie si butoane de octava sus/jos. Aditional, microKEY 37 are port USB dublu ce va permite sa va extindeti centrul de control prin adaugarea unui Korg nanoPAD2 sau a unui nanoKontrol2 - sau a oricarui alt device USB. Cumparat de pe acest site : http://www.soundcreation.ro/clape-midi-claviaturi-midi-cu-25-37-de-clape-cid192_3192/korg-microkey-37-id13048.html Predare personala in Bucuresti. Nu accept schimburi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.