Axel Goia Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Hai salut baieti. Caut de cateva zile niste doze high output cu capace metalice. Tot ce-am gasit eu sunt doze de LP, PAF-uri/doze mid output. Stie cineva unde as putea gasi? Ce branduri?
Crypto Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 (edited) Lace Drop & Gain Lace Deceptor Lace DeathBucker Bareknuckle Warpig Bareknuckle Juggernaut Bareknuckle Aftermath Bareknuckle Nailbomb EMG JH series Edited August 19, 2015 by Crypto 1
dani_rosu5 Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 reteta : 1 bucata doza high output,you name it - seymour duncan sh4 sau sh6 is primele care imi vin acum 2 una bucata capac humbucker metalic 3 le imbini una cu alta,preferabil cu wax potting daca o sa canti acasa doar,le poti pune cum am facut eu,direct,fara ceara ; dar pt live e bine sa fie cu ceara ca sa nu iti suiere cand faci nebunii cu ele,desi am cantat si la volume mari si cu gain mare fara ceara si fara sa suiere ps- [404,logic not found],tu iti iei doze dupa look? adica ...daca is high output dar nu au capace metalice nu suna bine? 1
Axel Goia Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Tine strict de look. Imi place cum arata o chitara cu doze cu capace. :-? That's all.
alinu_tau Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Doze active? http://www.emgpickups.com/guitar/humbucking/active-humbucking/57-66-set.html Disponibile cu diferite tipuri de capace crome, gold, etc... dar si costa ceva mai mult... Dar problema de output nu o poti rezolva cu un booster/od pus in fata amp-ului? Edited August 20, 2015 by alinu_tau 1
Recommended Posts