www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
alexander33

Cumparare Doze Chitara

Recommended Posts

Buna ziua, recent mi-am pus in plan sa achizitionez o doza de bass de pe e-bay ca si upgrade la dozele standard ale Epiphone Tobias-ului meu. Am comandat mai mult de 50 de produse de pe e-bay, majoritatea piese de chitara (toate din China/Correa/Marea Britanie), de data aceasta nu am reusit sa gasesc doze decente decat in Statele Unite ale Americii.

 

Intrebarea mea este, a mai comandat cineva din State doze de chitara? mie imi este teama de taxele vamale care sunt 21% din cate stiu, mie mi se pare enorm acest comision pe care si-l insuseste statul Roman. Din ce stiu se percepe acest 21% la produsele electronice si la cele peste 150 Euro insa nu cred ca dozele sunt produse electronice. Site-ul nu m-a lamurit sub nici o forma si, in tipicul Postei Romane, la telefon nu raspunde nimeni.

 

As aprecia mult ajutorul Dumneavoastra,

 

O zi buna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-ai scris ce valoare are obiectul. Din cate stiu taxarea incepe de la 45 $, pana la valoarea asta nu se plateste nimic. Nu stiu cum e cu americanii, dar cu unii vanzatori te poti intelege sa nu treaca toata valoarea pe colet, eventual sa scada de la valoare si sa o adauge la transport. De-aia chinezii, din cate am observat au la vanzare acelasi produs de exemplu la 50 $ cu transport inclus sau la 30 $ valoare si 20 $ transport, tu aplici la oferta care iti convine.

Edited by alinu_tau

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pachetul din afara UE va venii la oficiul postal unde exista si punct vamal. Cand vine pachetul vei primii un biletel in posta care iti va recomanda ca la ridicarea pachetului sa prezinti si dovada platii, asa vor vedea cat este valoarea si cat sa te taxeze (in cazul meu asa a fost).

Asa cum zicea si Alin, taxarea incepe de la o anumita valoare in sus, nu stiu exact care ar fi aceasta valoare, insa ar fi bine sa mergi direct la oficiul postal respectiv si sa ai o discutie cu respectivii. Exista si posibilitatea sa te "scuteasca" de taxe in functie de starea lor emotionala la momentul respectiv, cum ai norocul.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am inteles, tocmai asta este, merg la posta dar nici ei nu sunt in stare sa ma lamureasca despre aceste taxe vamale, ei zic ca vom vedea cand ajunge produsul ceea ce nu mi se pare o unitate de masura tocmai fixa. Valoarea coletului meu ar fi in jur de 40-50$ si 10$ transport.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.