dass101 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Tobele, ca si toate celelalte instrumente sint cintate pe bune, de oameni care stiu ce sa faca cu ele
dass101 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Si pt cei interesati, ne gasiti acum si pe myspace. la www.myspace.com/trupavoodoo Dati un add
midnight rider Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Rock. Suna foarte bine. Sunt curios cum o sa le vindeti. Ceva obiectii la soundul tobei. Sunt sigur ca nu-s batute. Apropo, cum le-ati facut? Ba-s batute,doar ca-s batute bine, Cine nu crede ,n-are decat sa vina sa se convinga singur cum suna o toba care e buna,intr-o sala optimizata acustic,cu un set de microfoane adecvat. Adica va invit la studioul meu improvizat in WC (de luni incepe Tepi Tzepi),ca sa intelegeti ca toba nu trebuie trasa cu Fruity Loops,ca la Moga,ca de aia e rock
Guest domnul Rig Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wow asemanarea cu ultimul album Trooper este izbitoare. Adica, ma rog, ala e soundul, nu zic ca e rip-off.
cearny Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Rigoletto, zi-mi te rog ca ascultai la casti in-ear care se dau gratuit cu mini-aparatele radio de 30 de lei. Altfel nu imi dau seama cum ai putut face paralela asta
Guest domnul Rig Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 (edited) Rigoletto, zi-mi te rog ca ascultai la casti in-ear care se dau gratuit cu mini-aparatele radio de 30 de lei. Altfel nu imi dau seama cum ai putut face paralela asta Well asa imi suna ca un fel de "Fiecare zi ramaneeee vie pentru noooi" etc. Adica catchy si radio-friendly si toata lumea cu mainile in aer cantand refrenul "Evadezi iti e usor". Edited January 28, 2007 by domnul Rig
Guest MrJackson Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Bravo ma baieti... suna foarte bine! Respecte Dragos si echipa...
Guest Erre_bass Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Foarte tare, suna fantastic. Inregistrare profesionala! Aveti sanse mari baieti! Felicitarile mele!
Dark_star Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ma bucur ca am ajutat si eu cu cate ceva la inregistrarea acestor piese... Bv Voodoo
dass101 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Ma bucur ca am ajutat si eu cu cate ceva la inregistrarea acestor piese... Bv Voodoo Fara tine nici n-am fi avut pe ce sa tragem
Catalin Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ce statii de chitara s-au folosit la inregistrare ?
dass101 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Vezi ca am spus undeva mai sus care a fost setup-ul pt chitara.
Recommended Posts