www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Maneta Tremolo Rupta


alexilaiho97
 Share

Recommended Posts

depinde de tipul de prindere a manetei ... daca bucata ce ti-a ramas acolo ar fi putut fi scoasa in mod normal prin tragere afara (pe verticala), atunci lipeste foarte fin capatul unui bat/ax/ansa/etc. de ciotul ramas inauntru si incearca sa-l tragi afara. Daca se scotea prin desurubare, incearca sa lipesti mai solid ansa (preferabil metalica), gen cu niste epoxy, iar dupa ce face corp comun cu bucata ramasa, sa o desurubezi (te ajuta sa faci in prealabil ansei un fel de maner pentru a putea aplica forta circular, ca unei surubelnite, chei, etc.).

 

Mare grija insa cand incerci lipitura, sa nu atinga nici macar putin de peretii interiori ai cavitatii manetei, ca daca se lipeste ansa, brusc ai 2 probleme foarte mari in loc de una :)

Link to comment
Share on other sites

Iti recomand sa nu faci cum zicea otringal din mai multe motive - 1,trebuie sa ai precizie foarte buna ca sa nu atingi peretii ,2-suprafata destul de mica de contact probabil o sa se dezlipeasca la prima miscare si tot nu ai rezolvat nimic si 3- daca curge adeziv pe marginea orificiului,ai belit-o rau de tot,ca nu o sa mai scoti veci ala de acolo fara o masina de gaurit verticala

 

Fa rost de niste wd40,e un lubrifiant care se pulverizeaza printr-un pai ,el fiind foarte lichid intra pe langa filet - dupa care iei o surubelnita sau ceva obiect metalic chiar ascutit si incet incet invarti bucatia ca si cum ai face cu un surub normal,asta in cazul in care nu ai strans maneta prea tare

 

daca nu merge nici asa,du-o la unul in care ai incredere :))

 

niste poze ar ajuta 

Link to comment
Share on other sites

Aia cu WD40 si rotitul pe suprafata fara o aderenta buna ... cam in gol ... dar na ... sunt destule sanse sa si mearga, depinde acum cum se rupse ciotu' :) in ultima instanta poate folosi orice burghiu subtire si sa sparga de la centru spre exterior bucata de metal, fara sa atinga filetul interior ... either way operatiunea nu este deloc usoara, fie prin variantele mele sau ale colegilor ... asa ca choose 1, ia rabdare si indemanare la pachet si go 4 it ... in cel mai rau caz iti iei alt bridge cu tremolo :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.