George M. Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 salut baieti se apropie vremea sa-mi cumpar si eu un bas si niste scule am vazut un cabinet Hartke http://www.thomann.de/gb/hartke_410_xl.htm cu frecventa de raspuns intre 30 Hz si 5 KHz. La bas e nevoie de mai mult de 5 KHz pt corzile mai subtiri, iar coarda 5 se poate simti bine la cei 30 Hz pe care-i poate reda cabinetul? cat despre head ...hmmm http://www.thomann.de/gb/hartke_3500a_bass_top.htm daca stiti voi ceva mai ieftin dar sa fie cat de cat bun v-as ruga sa-mi spuneti si totusi n-am inteles o chestie: de ce la 4 Ohmi e de 350 W si la 8 Ohmi e de 250 W ? mi se pare mie sau are preamp pe lampi?...hmmm si iata ca a venit si randul chitarii m-am orientat spre un Ibanez http://www.thomann.de/gb/ibanez_sr505bm_5string_ebass.htm are doze active nu? Vesnic recunoscator pt rabdarea pe care ati avut-o citind acest thread numai bine!!
Guest jack Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Poti proba Hartke, head-ul si cab-ul, la Muzica, apoi le comanzi la Thomann!
George M. Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 pai is din iasi dar la muzica in buchale se gasesc sculele astea la noi magazinul e fff restrans. nu stiu cat de vast e in bucuresti si de asta intreb daca gasesc sculele astea ca sa stiu daca dau 500 de mii pe drum pana acolo
Guest MrJackson Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pai daca zice patronu ca le are in magazin, atuncea sunt. Btw: Buna alegere cu SR-u ala
George M. Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 am o banuiala da nu stiu sigur Jack= muzica in buc. ? adica e patron sau lucreaza acolo?
Guest MrJackson Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 M&C Music, man... http://www.mcmusic.ro
dgeekoo Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Jack vrea sa spuna ca daca adaugi drumul si/sau transportul de la Thomann, ca sa nu mai vorbim de vama, iesi mai bine daca le iei de la el. Plus ca iti face si o reducere ca vii special din Iasi pentru treaba asta.
Guest MrJackson Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Plus ca iti face si o reducere ca vii special din Iasi pentru treaba asta. Cu siguranta!
dass101 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Suna excelent ampul si boxa. Nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu Si-ul gros. Asta n-am incercat. Are si preamp pe lampa, si pe tranzistori. Poti sa faci orice combinatie intre ele, cel pe lampa suna mai intepat, mai bun pt rock, cel pe tranzistori foarte plin pe basi.
George M. Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 eh, am scapat usor cu mai bine de 50 de milioane :)
Guest norby77 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 (edited) in locul ibanez-ului ai putea cumpara acesta: http://www.thomann.de/gb/peavey_cirrus_5_b...optiger_eye.htm suna foarte bine din acesta are proful meu si e super multumit de el si e mai eftin decat ibanez-ul, eu cunosc pe cineva cine aduce de la thoman instrumente muziocale ptr pretul pe care il vezi pe suit si nu cere nimic ptr transport, problema e ca ai trebui sa vi in satu mare dupa ea, si eu tot prin el mi-am luat bass-ul si combo-ul Edited December 30, 2006 by norby77
George M. Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 si cat ai platit in plus fata de pretul de pe site?
Guest norby77 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 nici un euro n-am platit in plus, dupa cate stiu el isi scoate banii din tva ce primeste inapoi de la vama si din discount-uri fiidca cumpare de sume mari, atata platesti cat scrie pe suit nimic in plaus.
George M. Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 decat deplasarea pana la baia mare
Guest norby77 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 asta sa fie cea mai mica problema, gandestete ca daca ai lua din romania ar fi mult mai scump in plus poate nici nu ai gasi
George M. Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 si daca as avea o comanda, ai putea sa ma ajuti? adik sa-mi faci legatura cu persoana respectiva
Guest norby77 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 da, pot sa-ti dau nr de tel si vorbesti tu cu el
George M. Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 aa, ok, dar nu acum ca pana sa am nevoie de amicul tau am nevoie de vreo 50 de milioane
Guest MrJackson Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 aa, ok, dar nu acum ca pana sa am nevoie de amicul tau am nevoie de vreo 50 de milioane Si eu! Donatii careva?
malex Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 las` ca poate vin europenii sa doneze o sa doneze astia la UE de-o sa va doara gingiile
George M. Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 da, deci pana la urma am pus laba pe un Tenson jazz luat cu 3 mil la mana a 2-a am realizat ca ce vroiam eu e mult peste puterile mele financiare (dar o sa mi le cumpar odata si-odata) ma amplific cu subwooferul meu de 75 de Wati....suna ciudat dar asa e oricum se aude bestial, dozele isi fac bine treaba, fara zgomot am sa-mi iau totusi un cub ca nu vreau sa raman cu subwooferul, dar cand oi avea bani
Guest norby77 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ok, cand o sa ai banii o sa scri un topic si o sa-ti dau nr lui de tel si o sa vorbesti cu el, pana atunci mai uitate pe thomann poate gasesti ceva la un pret mai bun
Recommended Posts